אם כבר חייבים להוריד בארוחה אחת ארבע כוסות, אז למה לא לעשות את זה כמו שצריך. יוסי בוזנח מפתיע עם כמה המלצות לא שגרתיות לחג. והפעם: 4 כוסות רק מהשטחים...
סמולאנים תל-אביבים, תבלבלו את המוח כמה שאתם רוצים על שטחים. אלה הם אחים שלנו, בשר מבשרנו ומלח הארץ שראויים לכל פרגון. היין שלהם מעולה והם מטפחים כרמים ומגדלים גפנים במקומות שעושים בית-ספר לבידול וייחוד. וחוץ מזה, עזבו אותנו מפוליטיקה כשמדברים על יין...
הצעות שיעזרו לכם לעבור את החג בשלום ולהישאר חלק מהמשפחה עד החג הבא (צילום: יח"צ, יסמין ואריה)
גבעות, גופנה, ג'נדאלי רזרב 2016
לבן נהדר, אבל במקרה הזה היין מנגן כינור שני ליוצרו, דר' שיבי דרורי, חוקר הזנים העתיקים של ארץ ישראל שייצר התעניינות בלתי נתפסת בעולם היין.
מחיר: 109 ₪
פסגות, רוזה 2017
הרוזה של יקב 'פסגות' הוא יין פרחוני, הדרי וכולו מחכה לביס הראשון של הערב. רוזה מעולה, וחוץ מזה - יעקב אוריה זה אח.
מחיר: 68 ₪
שילה, ברברה שור 2015
יין אלגנטי וכייפי עם פרי צעיר ורענן שמשתלב בהרמוניה עם תיבול נעים וחביות האלון הבולטות.
מחיר: 85 ₪
גוש עציון, עמק ברכה, ספיישל רזרב 2011
יין רענן ומלא חן. יין של ניגודים שהופכים אותו למרשים במיוחד. יין בעל מרקם קטיפתי עם סיומת ארוכה ומוצקה. המון פרי יחד מינרליות גירית, טבק ותה.
מחיר: 180 ₪