מייצרים אותו בצרפת, בבסיסו הוא כמעט קוניאק והוא אחד הסופר פרימיום ג'ין הראשונים. הכירו את הג'יווין, אחד האחראים למהפכת הג'ין שמתחוללת בעולם
מהפכת הג'ין שעוברת על העולם כולו החלה לטפטף לאט לארץ. במקביל להפיכת הג'ין לטרנדי החלו לצוץ בשנים האחרונות סוגים שונים ומשונים של ג'ין מעבר לקטגוריות הג'ין הקלאסיות כמו הנייבי, לונדון דריי, דריי ופלימות'. אחד הראשונים שהניפו את נס המהפכה היה הג'י-ווין Gvine. הכל מתחיל בענבים הג'יווין מיוצר באזור קוניאק מאותם ענבים המשמשים לייצור קוניאק באופן מסורתי- יוני בלאן. הענבים הללו ידועים בחומציות גבוהה ומזוקקים במשך מאות שנים לייצור הברנדי המקומי הידוע. זוהי הפעם הראשונה בה זיקקו את הענבים האלו כדי לייצר את האלכוהול הבסיסי עליו מרכיבים ומערבבים את האלמנטים הבוטניים של הג'ין מה שאומר שהוא בעצם קוניאק לא מיושן. ז'אן סבסטיאן רוביקה מגיע ממשפחה שמייצרת יין ומזקקת באזור קוניאק ובורדו כבר כ-400 שנים. הבחור גדל בתוך האווירה הזו ואף עבד כיינן וכורם בחברות כמו מואט והנסי. בשנת 2001 לקח את הידע והיכולת שלו וחיבר אותם יחד עם החזון לייצר ג'ין נפלא מענבים. הענבים מזוקקים בזיקוק מסורתי בסגנון ארמניאק לחוזק של 96.4% אלכוהול שלמרות חוזקו הוא עדיין נוזל עדין. בשלב הבא מזוקק האלכוהול יחד עם התיבול שלו בדוד זיקוק מסורתי ממש כמו בייצור קוניאק. חוץ מגרגרי הערער ההכרחיים יש עוד אלמנט שנחשב לחותם של הג'יוויין - פרחי הגפן! הפרחים גדלים על הגפנים בקוניאק באמצע יוני ונקטפים בזהירות לפני שהם מתחילים לפתח את הענבים עצמם. פרחי הגפן חיים רק כמה ימים וזהו השלב הקריטי בקטיפתם לפני שהם נעלמים. הפרחים מושרים באלכוהול הנקי למשך כמה ימים עד לקבלת המיצוי האופטימלי. בינתיים מזוקקים עם האלכוהול בדוד זיקוק מסורתי קטן עוד אלמנטים בוטניים - שורש ג'ינג'ר, ליקריץ, הל ירוק, גרגרי קיובאב, אגוז מוסקט, ליים ,קאסיה וכמובן ערער. לאחר מכן, שני הנוזלים הנפרדים, זה עם שזוקק עם התבלינים וזה עם שזוקק הפרח מזוקקים יחד בדוד זיקוק קלאסי של קוניאק . בקיצור, מדובר בהמון עבודה, עם שלושה סוגים של זיקוק והרבה מאוד רבדים של טעמים וניחוחות בתוך אלכוהול עדין ומאוזן. הג'ין מבוקבק ב 40% אלכוהול וכאילו נולד לשתות אותו ככה נקי או עם קצת קרח אבל הולך נהדר עם קצת טוניק או ג'ינג'ר אייל. כאן מתחילה הבעיה האמיתית - לך תמצא בקבוק, הג'יוויין לא מיובא לארץ ולא נפוץ מדי בכל מיני חנויות דיוטי פרי בנאליות. בקיצור מי שמוצא עכשיו בקבוק שיביא לי גם אחד.