יש נושאים שאסור לדחוק אותם לשולי סדר היום, ושראויים לכל דקת שידור אפשרית. אחד מהם, לדעת רבים וטובים, הוא הטחינה. מאזין שנושא הטחינה יקר לליבו, החליט לקחת את היוזמה לידיים, לנער את השומשום ולהתקשר לנתן זהבי כדי לפתור את הסוגייה. האם הוא הצליח לסחוף אותו בקריאה לשינוי מהותי בתחום? האם יצמח מהשיחה הזו מרד צרכני? או שסתם כולנו נהיה במאנץ'? האזינו לשיחה הכי מצחיקה שתשמעו:
"אני חולה על טחינה", הודה המאזין, וסיפר כי הוא גם מכין אותה לבד, אבל, קרה משהו. "קורה שאתה נתקע ולא יכול להכין טחינה, אין זמן, אז הלכתי לסופרמרקט וקניתי טחינה", סיפר.
לדברי המאזין, "לא כל הזמן יש אפשרות להכין לבד, לפעמים אחד המרכיבים חסר לך - אז הלכתי לסופר וקניתי טחינה. הפכתי את הקופסה והסתכלתי על הרכיבים, בחייאת, מה כתוב ברכיבים? חומוס. זו לא רמאות? אני קניתי טחינה, לא חומוס. למה כתוב חומוס ברכיבים? זה לא בסדר!"
זהבי תהה: "אולי הם המציאו איזה פטנט, שגרעיני חומוס טחונים עושים טוב לטחינה?" המאזין טען: "אבל זה לא בסדר, זה כמו שאתה קונה דלק ומקבל מים או שאתה קונה קולה ומקבל מיץ תפוזים. יש בזה היגיון?"
לקראת סיום השיחה, ביקש המאזין מנתן בקול סדוק: "תצלצל לחברות ותשאל אותן למה הן עושות את זה. זו הונאה". זהבי קיבל את הבקשה, ואמר: "אני אבקש מהתוכנית הכלכלית שמכירים את כל הדוברים ובעלי החברות הגדולות, שיבדקו מה הסיבה שיש חומוס בטחינה".