"בכל הטחינות יש הרבה סידן, מגנזיום, ברזל ואבץ ואפילו מקור לסרוטונין שהוא החומר שנוצר במוח ומשפר לנו מצב רוח ואפילו מפחית צורך במתוק. אבל שימו לב שמה שבריא לנו זו טחינה 100% משומשום מלא. לא שומשום 'טהור', או 'משובח' - אלה לא נחשבים לשומשום מלא. בטחינה כזו יש פי שישה סידן, פי חמישה ברזל והרבה יותר סיבית תזונתיים. בשתי כפות טחינה גולמית משומשום מלא יש יותר סידן מביוגורט ויותר ברזל מבעוף", אמרה רוזמן.
אמרה ד"ר רוזמן: "יש חלבות עם 50% סוכר ויש כאלה בלי סוכר בכלל, שהן אלה שעדיפות לנו מבחינה בריאותית. כדאי לקרוא את המרכיבים ולוודא שיש בהם מניטול, קסיליטול ועוד כל מיני ממתיקים טבעיים שאין איתם בעיה בריאותית בכלל. בחטיפים הקטנים יש מעט קלוריות וניתן לשלב עד שניים בתפריט".