מאפיית אנג'ל משיקה לחם חדש וראשון מסוגו בישראל: "לחם אנג'ל בסגנון אמריקה". הלחם נאפה בהשראת הלחם האמריקאי המפורסם שרואים תמיד בארוחות הבוקר בדיינרים האמריקאים ובסרטים ההוליוודיים, ומתאפיין בפרוסות עבות, רכות, מתקתקות ואווריריות.
הלחם החדש הוא לחם ייחודי שטרם נראה על מדף הלחמים הישראלי, ומיועד להכנת כריכים ומאכלים מפנקים כמו טוסטים, ביצה בקן ופרנץ' טוסט. הלחם גם טעים כנשנוש, כפי שהוא וללא תוספות או ממרחים.
טעמו המתקתק של הלחם מזכיר את הבריוש הצרפתי, אבל הוא כשר פרווה בהשגחת הבד"צ וכמו כן טבעוני ונושא תו Vegan friendly. אנחנו התאהבנו מהביס הראשון ומאז לא הפסקנו לאכול...
רשת מאפיות אנג'ל נוסדה בירושלים בשנת 1927 וארבע מאפיות מרכזיות שלה פרוסות ברחבי הארץ: בירושלים, בלוד, בכפר-החורש ובנתיבות.