היזם ואיש העסקים צחי צוק השקיע 20 מיליון שקל בבניין ששימש בעבר כבית מרפא בגדרה. הוא הפך אותו למלון הבוטיק ליר סנס (LEAR SENSE), הקרוי על שם בתו ליר.
ב־2014 הוא קנה את המקום, ובאופן מיידי הקים את מסעדת הביסטרו "אברטו", הנחשבת לשם דבר באזור. בהמשך הוקם מלון הבוטיק, הכולל 24 חדרים. לאחרונה הושלמה השקעה של כחצי מיליון שקל בשיפוץ גג המבנה ובהקמת מתחם בר עם בריכה קטנה.
המלון שוכן כאמור במבנה היסטורי משוחזר על שטח של שלושה דונמים עם חדרים בעיצובים שונים. לרוב החדרים מרפסת פרטית המשקיפה אל גן המלון, כאשר לחלק מהחדרים יש סאונה וג'קוזי פרטיים.
בגג המלון נמצא לאונג' בר מפואר כולל בריכה קטנה. לקראת עונת הסתיו מוצעות חבילות המשלבות טיפולי ספא ואירוח במסעדה, החל מ־999 שקל ללילה.
"תקופת החגים עברה בסדר. מדובר במלון בוטיק לזוגות ולא לילדים. במסעדת המלון מועסקים כ־40 עובדים ועוד עשרה עובדים במלון עצמו", אומר צוק.
אופנת מלונות הבוטיק התפתחה בעיקר באזור תל אביב והמרכז. מרבית מלונות הספא במדינה נרכשו על ידי הרשתות הגדולות כדוגמת ישרוטל, והמלון בגדרה הנמצא בבעלות פרטית הוא יוצא דופן מבחינה זו.