ליאורה עופר חוגגת עם הידידים
בתאטרון ה'קאמרי' הציגו לא אחת, אלא שתי פרמיירות להצגה "כבוד אבוד", בכיכובם של עמוס תמם, שרה פון שוורצה, רותי אסרסאי, מיכה סלקטר וערן מור. ההצגה מספרת את סיפורו של פרקליט ניו־יורקי צעיר, ממוצא מוסלמי, המשמש כשותף בפירמה של עו"ד יהודי, ונשוי לאישה יהודייה לבנה. דרך הסיפור האישי מתוארת מערכת היחסים המורכבת שבין מוסלמים, יהודים ונוצרים, בניו יורק, בתקופה שלאחר נפילת מגדלי התאומים.
בין ידידי התאטרון שהגיעו לצפות ראשונים בדרמה בימים שני ושלישי, היו יושבת ראש אגודת הידידים ליאורה עופר, גדעון וחנה המבורגר, אלי יונס, חיים טופול, יעל ואיזי בורוביץ', מיכל ודוד פורר, שי פירון, אהוד ברק עם נילי פריאל, מנכ"ל התאטרון נעם סמל ועוד.
יעל ואיזי בורוביץ (צילום: איציק בירן)
השלב שלפני תה עם המלכה: מי הוזמנו להתחכך בראש עיריית לונדון ג'ונסון?
וולוך על הסט
אופיר גוטמן ונעמה גלעדי (צילום: שוקה כהן, יח"צ)
רמי דנה מנכ”ל ‘לחם ארז’, עילאי מזרחי מנכ”ל ‘רמי לי’, אבי ברססט מנכ”ל ‘הולנדיה’ ונעם צימרמן מנכ”ל קבוצת ‘קפה קפה’, היו הראשונים לקבל השבוע קופסת ממרח שוקולד־אגוזים של “Nutella”, עם שמם הפרטי על תווית האריזה. המנכ”לים הצטלמו עם הנוטלה הפרטית שלהם למהלך שיווקי שהובילו משרד הפרסום שמעוני־פינקלשטיין, בשיתוף עם משרד יחסי הציבור של זאביק דרור.
נעם צימרמן (צילום: ברק רותם)
רמי דנה
השף הראשי של מסעדות בנדיקט, גיא ארבל, ממליץ על אגז בנדיקט "פלורנטין". המנה מורכבת מפרוסת בריוש קלויה, עם תרד מבושל בשמנת, ביצים עלומות ורוטב הולנדייז. "שילוב הטעמים בין התרד, חלמון הביצה ורוטב ההולנדייז הנספגים בבריוש הקלוי, פשוט מושלם".
(יח"צ)