הטריילר הראשון לסרט המערבון "ראסט" פורסם הערב (רביעי), מעל שנתיים לאחר התאונה הטרגית על הסט שהובילה למותה של צלמת הקולנוע הלינה האצ'ינס. הסרט מציג את אלק בולדווין בתפקיד פורע חוק בקנזס של שנות ה-1880, שמחלץ את נכדו מהכלא לאחר שהלה הרג בטעות בעל חווה ונידון לתלייה. לצדו משחקים גם פרנסס פישר וטראוויס פימל.
הסרט מתואר כ"סיפור רגשי ונוגע ללב שנוצר בתוך מאבקי הספר החדש". כזכור, בולדווין הואשם בהריגה לאחר שאקדח תפאורה שהחזיק הרג את האצ'ינס ופצע את במאי הסרט וכותבו, ג'ואל סוזה. התיק נגד בולדווין נסגר ביולי האחרון, אך אחראית הנשקייה בסרט, האנה גוטיירז ריד, מרצה עונש מאסר של 18 חודשים בגין תפקידה באירוע.
הסרט הושלם בסופו של דבר והוקרן לראשונה בנובמבר האחרון בפסטיבל הצילום קאמרימאג' בטורון, פולין. הסרט מוקדש לזכרה של האצ'ינס. "אנחנו כאן כי אנחנו רוצים לכבד אותה", אמר סוזה בבכורה. "אנחנו רוצים להציג את עבודתה. אנחנו רוצים שהיא לא תיעלם סתם כך".
בתחילת החודש שודר באתר הולו סרט תיעודי בשם "הטייק האחרון: ראסט וסיפורה של הלינה", שסקר את חייה של האצ'ינס ואת התאונה. הסרט התיעודי זכה לביקורת מסוימת על כך שהתמקד יותר במותה של האצ'ינס מאשר בחייה ובקריירה שלה. "קיוויתי שיהיה בו יותר מהלינה או שיהיה יותר עליה", אמר סוזה. בולדווין הוביל מאז תוכנית ריאליטי ברשת TLC העוקבת אחר חייו וחיי משפחתו.