מ"משחקי השף" ל"המסעדה הבאה": דניאל גולן, המתמודד הזכור שהשתתף בעונה הרביעית של "משחקי השף" בנבחרת של יוסי שטרית והגיע למקום החמישי, צפוי להגיע מחר לאודישנים של "המסעדה הבאה" עם קונספט למסעדה מקסיקנית-מרוקאית.
לדניאל נושא עמו סיפור מעניין וחלום לפתוח מסעדה. בתחילת מגפת הקורונה פתח מסעדה בישראל, אולם במהרה נאלץ לסגור אותה.
"היום אני עושה לכם סוג של מקסיקו ומרוקו ביחד", מסביר גולן בהצצה לפרק שישודר מחר. "אמא ממקסיקו, אבא ממרוקו, עלינו לארץ כשהייתי בן שלוש. כל שנה מגיל שבע בערך הייתי טס לסבתא, כי אמא לא יודעת לבשבל, שתהיה בריאה. כל שנה שהייתי טס לסבתא, אמא של אמא במקסיקו. היא הייתה מכינה לי את הדברים שאני אוהב 'מולה וורדה', 'פויו ברדולגס', 'צ'ילקילס' ו'טאקוס דה פויו'", הוא מוסיף.