בימים הקרובים המותג קריסטל של יפאורה יצטרף למהפכת הפחתת הסוכר עם מתכונים חדשים למגוון המשקאות והטעמים. הפחתת הסוכר תהיה בשיעור של כ-50% ולהמתקת המשקאות יתווספו סוכר פירות (פרוקטוז), הממתיק סוכרלוז ובחלק מהמתכונים יהיה שימוש במחזק הטעם אריתריטול.
מנהל השיווק של יפאורה, יניב פרנקו: "יפאורה ממשיכה את מהפכת הפחתת הסוכר ולאחר עבודת מחקר ופיתוח, גם משקאות קריסטל ישווקו במתכון חדש ומופחת קלוריות. אנחנו שמחים להציג את משקאות המותג קריסטל במתכון החדש – מופחת סוכר. אנו מחויבים להמשיך בפיתוחים שונים תוך חיבור לצרכנים ולטרנדים ברחבי העולם".
כל חומרי הגלם במשקאות של יפאורה מאושרים לצריכה על פי תקנות משרד הבריאות ועומדים בתקני האיכות הנדרשים בישראל.