רשת הגלידריות "בוזה", שנולדה בקיבוץ סאסא ומייצגת את הטעמים הייחודיים של הגליל, מסמנת את חזרתה המלאה לצפון: הרשת מחדשת את פעילות הסניפים שנסגרו בתחילת המלחמה ומכריזה על תוכניות להתרחבות עתידית באזור.
הרשת, המונה עשרה סניפים בפריסה ארצית, מודיעה על חזרתם לפעילות של סניפי סאסא וצומת גומא במתכונת הרגילה. הרשת, שהוקמה ב-2012, מפעילה כיום שישה סניפים בצפון: קיבוץ סאסא, צומת הגומא, תרשיחא, טבעון, חיפה וקריית מוצקין (שייפתח בקרוב), וארבעה נוספים ברחבי הארץ: תל אביב, בנימינה, יד מרדכי וים המלח.
הגלידות של הרשת מגיעות ממפעל שהיא מפעילה בקיבוץ סאסא ובו היא מייצרת למעלה מ-100 טעמי גלידה ייחודיים בעבודת יד, תוך שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים. בכל סניף נמכרים 20-24 טעמים במקביל, המתחלפים ומתחדשים מדי שבוע. בין הטעמים המיוחדים: קשיופאה מאגוזי קשיו, פיסטוק עשיר, ראס אל חנות (תבלינים גליליים), שוקולד ים, לילות ביירות וגלידת כנאפה, לצד סורבטים טבעיים, גלידות טבעוניות ואופציות ללא סוכר.
גיל קישנובסקי, מנכ"ל רשת "בוזה": "העסקים בצפון ואנחנו בפרט, חטפנו מכה קשה עם סגירה מיידית, במקרה שלנו של 2 סניפי גלידה, מתוך עשרה. אנשים פונו מבתיהם ומעסקיהם ורק עכשיו אנחנו יכולים לנסות לחזור לפעילות מלאה. עם כל הקושי שכוחות המלחמה הכתיבו לנו, ועדיין מנסים להתאושש, לא ניתן למלחמה לנצח אותנו. רשת בוזה עתידה לפתוח ב2025 שני סניפים צפוניים חדשים בקיבוץ כברי הסמוך לנהריה ובמתחם דפנה'לה הסמוך לקריית שמונה, שתי ערים שטווחו כהוגן. הגלידה שנולדה מדו-קיום, תנצח ואנחנו מאחלים ומייחלים לשחרור 100 החטופים שלנו בעזה בהקדם