שום הוא מרכיב חשוב בבישול וטעמו מהווה בסיס משובח למגוון מאכלים ורטבים, אבל לקלף אותו נחשב לאחת המשימות המעצבנות והשנואות ביותר במטבח, שלא לדבר על זה שהקליפות נדבקות לכל דבר והריח לא עוזב את הידיים.

למרות שכיום ישנם פתרונות בדמות שום כתוש או שום גבישי, אם אתם מעוניינים בתבלין טרי ובשיניים שלמות כדי להוסיף אותן לתבשילים שלכם - אין מנוס מלקלף את ראש השום - פעולה שמבזבזת לנו זמן יקר שלא תמיד יש לנו.

שיני שום קלופות (צילום: אינגאימג')
שיני שום קלופות (צילום: אינגאימג')

חשבון טיקטוק ויראלי חשף בפנינו טריק מושלם לשליפת שיני השום ללא קילוף וללא כל מאמץ. האיש שבסרטון מדגים איך באמצעות סכין פשוטה שהוא נועץ במרכזה של השן שבראש השום - השן נשלפת בשלמותה ללא כל צורך לקלף אותה. אני אהבתי ואימצתי!.

צפו:

@that40yearguy This is actually crazy 🤯🤯🤯 #tips #tricks #hacks #todayilearned #hack #todayyearsold #todaywelearned #wow #that40yearguy #tipsandtricks #noway #yes #cookinghack #garlic ♬ Originalton - German Griffin