התכנית "אוטו אוכל VIP", שעורכת מדי פרק סיורים קולינריים ברחבי הארץ, תגיעה הערב (רביעי) ליעד חדש ומפתיע - האוהל של פאטמה. במהלך הביקור כוכבי התכנית ישבו יחד עמה, ולמדו ממנה כיצד להכין את האורז הייחודי שלה. צפו בהצצה
אחרי 11 שנה: מסעדת טופולופומפו תיסגר בסוף פברואר
כשסיינפלד וה"סופ הנאצי" נפגשים: מצאנו את הפיתרון המושלם לחורף
כמובן שלא קפחנו אתכם, ודאגנו לכם למתכון המלא של האורז - רוצו למטבח.
מתכון לאורז של פאטמה:
שמן זית
4 ראשי שום
פלפל אנגלי
2 פלפל שאטה שלם
2 כוסות אורז
ציר מרק עוף/כפית אבקת מרק עוף
מלח
פלפל שחור
שמים את השמן בסיר יחד עם השום, הפלפל האנגלי והפלפל שאטה
מוסיפים את האורז ומטגנים אותו עד שהופך למעט קריספי
מוסיפים 3 כוסות מים (עדיפות למים של מרק עוף אם אין אפשר להוסיף כפית אבקת מרק עוף)
מוסיפים 2 כפות גרירי חומוס מוכנים, מלח לפי הטעם, פלפל שחור
מרתיחים 5 דק על אש גבוהה ואז מורידים לאש נמוכה עד שמוכן ובתאבון