פרופ' רפי קרסו גילה את מסעדת 'גרינברג' התל אביבית, של השף יונתן רושפלד, והתאהב במקום. הוא סיפר לאיריס קול, בתכניתה ב-103FM, על מקום מיוחד שמתאים גם ליציאה עם חברים בסוף השבוע, גם לדייטים ראשונים, וגם לאוהבי המסעדנות בינינו שרוצים להעשיר את הידע הקולינרי שלהם. תשננו את הכתובת: אורי צבי גרינברג 25, תל אביב יפו
"מסעדת גרינברג היא מסעדה איכותית, והתל אביבים נוטים לא לדבריה עליה, מחשש שלא יכירו אותה עוד אנשים", אמר פרופ' קרסו, "מדובר במקום מאוד נחמד, בעל אווירה מיוחדת, מנות נדיבות וטעימות, ומחירים הוגנים ביחד לתמורה לה אתם זוכים". בהמשך סיפר פרופ' קרסו כיצד חבר צביקי עשת, הבעלים של המקום לשף הידוע, והמוכשר יונתן רושפלד, ויחד החלו השניים לעשות קסמים במטבח. "לכל מנה בתפריט מצורפת המלצה על סוג יין שכדאי לשתות בכדי להעצים את חווית האכילה".
מבחינתנו כל סיפור שמתחיל בכוס יין עתיד להסתיים מצוין, וכנראה שקרסו מסכים איתנו וסיפר על הארוחה העסקית שאכל: "התפריט מאוד עשיר, יש דגים, בשר, פסטות, ואפילו מרק הדגים המפורסם של רושפלד. אני לקחתי למנה ראשונה ירקות בגריל עם רצועות של דג לברק, ולמנה עיקרית בחרתי דג לבן מאודה יחד עם צלפים ושומר שהיה מאוד טעים, עשוי היטב, ואין כל ספק - מדובר במנה נדיבה. שותפי לארוחה טעם פילה סלמון מושחר עם עשבי תיבול טריים, ואין מה להגיד, מדובר במנה טעים, ובריאה".
אם חשבתם שפה התענוג נגמר טעות בידיכם, קרסו סיפר לאיריס קול בפירוט רב על המנה האחרונה אותה בחר להזמין, "קיבלנו קרמבל תפוחים עם קצפת. אני שומר על המשקל ולא אוכל את המנות האחרונות, אבל לא הצלחתי להתאפק. שברתי את הדיאטה וזה היה שווה כל רגע".