מצרכים (ל־20 עוגיות):
150 גרם חמאה רכה
160 גרם סוכר חום דמררה
60 גרם מחית פרלינה לוז
1 ביצה בגודל L
65 מ"ל חלב
150 גרם שוקולד חלב קצוץ גס
360 גרם קמח לבן
2 גרם סודה לשתייה
5 גרם אבקת אפייה
אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה רכה, סוכר דמררה ומחית פרלינה לוז. לאחר 5 דקות מוסיפים את הביצה והחלב. מוסיפים את השוקולד הקצוץ ואת תערובת היבשים.
2. מעבירים את הבצק לקירור במקרר במשך כחצי שעה.
3. מכינים את העוגיות: מוציאים חתיכה מהבצק במשקל 60 גרם לכל עוגייה, יוצרים גומה בחתיכת הבצק וממלאים אותה במחית פרלינה לוז. מכדררים לצורת כדור ומועכים מעט. כך עושים עד תום הבצק.
4. אופים את העוגיות ב־170 מעלות למשך 10־12 דקות. העוגייה מתייצבת בטמפרטורת החדר.
5. לאחר קירור ניתן לזלף על העוגיות מעט מחית פרלינה לוז לקישוט.
מתכון של Cakeshop_chencohen@