שף עינת אדמוני הידועה גם כ"בלבוסטה" המושלמת מגיעה להתארח אצל השפית הכי בלבוסטה של לוינסקי- אביבית פריאל.
עינת הייתה, מועמדת לפרסי ג'ימס בירד, והיא הבעלים של "בלבוסטה", מסעדת גורמה של אוכל ים תיכוני וישראלי בניו יורק, והבעלים של רשת הפלאפל האהובה על הניו יורקרים "טעים״.
שף אביבית פריאל אביחי, מהנשים המובילות בתחום המסעדנות בארץ, כשמאחוריה רקורד עשיר, הקמת "וינונה" בר יין והובלת המטבח של "טפאו״ היא הבעלים והשפית של מסעדת "אוזריה" האהובה, שבה האוכל תמיד טעים, המוזיקה תמיד משמחת והאלכוהול זורם.

שתי הנשים המיוחדות והמוכשרות הללו יערכו משתה שמח וטעים במיוחד באוזריה ב- 20 למאי מהשעה 20:00 במחיר 400 לאדם

מה אוכלים

  • מרכז שולחן
    לחם 
    מחמרה - פלפלים קלויים, אגוזים ורימונים 
    פטה מוקצפת, ענבים מוחמצים, סילאן ושמן זית
    זיתים מטוגנים, לבאנה ביתית, אריסה של בלבוסטה
  • פתיחים
    כרובית פריכה, טחינת בוטנים, לימון, במבה וקראמבל חמוצים 
     דמפלינג מרק תימני, רוטב חילבה
  • ראשונות אחת לבחירה
    סביצ'ה. לימון, עשבי תבלין וחלפניו 
    קלמרי. בטן טלה, איולי עמבה, חומוס שחור 
    ארטישוק בגריל, יוגורט פיסטוק, דואה פיסטוק 
  • עיקריות אחת לבחירה
    סבזי לחי עגל, לימון פרסי, עשבי תבלין ותפו"א פריך  
    עוגת כרוב, פריקה, זרעים ועשבי תבלין 
    דג ים בקראסט פלאפל, רוטב מנגו-עמבה, עגבניות שרי צלויות
  • מתוק
    צ'ורוס מלאווח, ריבת חלב
    מוצ'י חוואייג' לבן, רוטב שוקולד ארומטי 
     

מטלון 44, תל אביב יפו להזמנות