לפני כשנה פתח פאדי דבאח, מהמפורסמים שבמגדלי הבקר בישראל, את מסעדת "אומניה" בדיר אל אסד, שהפכה למקום עליה לרגל עבור חובבי בשר ופודי'ז בכלל.

פסטיבל הפוד טראקס של חוצות שפיים חוזר למהדורה שלישית
הקיץ הגיע רשמית: פסטיבל יינות לבנים יוצא לדרך

כעת, המסעדה חוגגת שנה, ולרגל החגיגות היא מגיעה לפופ אפ חד פעמי ובשרני במיוחד הישר מהצפון למרכז תל אביב. הערב החד פעמי יתקיים ב-20.6 במסעדת "אנגוס" בעיר, ויובילו אותו כל צוות המסעדה ובראשם שף המסעדה באסל מריסאת לצד הבעלים פאדי דבאח. 

קובה נייה, הברא נייה, טרטר בקר. בשרים נאים באומניה (צילום: אנטולי מיכאלו)
קובה נייה, הברא נייה, טרטר בקר. בשרים נאים באומניה (צילום: אנטולי מיכאלו)

פאדי דבאח. אומניה (צילום: אנטולי מיכאלו)
פאדי דבאח. אומניה (צילום: אנטולי מיכאלו)

המטבח של אנגוס ברחוב הארבעה בעיר יהפוך, לערב אחד בלבד, למטבח של המסעדה הגלילית, כאשר הסועדים שיגיעו יהנו מתפריט סגור הכולל ארוחה זוגית בת 13 מנות, במחיר של 450 ש"ח לאדם, כולל כוס יין ראשונה לסועד. התפריט כולל, בין היתר, פתיחים כמו סלט ג'רג'יר ארטישוק אלה רומנה פיצוחים ושנקליש, ראשונות כמו טרטר בקר קצוץ על הסכין או קובה נייה של גדי צעיר ראגו טלה וצנון בלדי, ועד לעיקריות כמו קובה חאלבי מטוגנת במילוי כתף טלה או שווארמה ואסיו עם ניוקי תפוח אדמה- כל אלו לצד נתחי אנגוס מובחרים פרי גידולו של פאדי דבאח.


20.6 - יום שלישי החל מהשעה 19:00

להזמנות: 077-938-6217 מסעדת "אנגוס", רחוב הארבעה 20, תל אביב