השף התאילנדי טון, שמחזיק במקום הראשון והשלישי בדירוג 50 המסעדות הטובות באסיה, ביקר השבוע בארץ במסגרת הפרויקט S. Pellegrino Culinary Collab שאירגנה סן פלגרינו. במהלך ביקורו בישל שף טון במטבחיהם של השפים רז רהב, יובל בן נריה ותומר טל.
את הביקור העמוס שלו בישראל, חתם השף טון במסעדת ג'ורג' וג'ון שמחזיקה בתואר הטובה בישראל, שם אירח אותו השף תומר טל. השניים הכינו ספיישלים בהשראה משותפת. מי שהגיעו לברך על הפרויקט והחיבור המיוחד היו אבי זק, מבעלי מלון דריסקו ומסעדת ג'ורג' וג'ון, צליל צרפתי יזרעאלי מנהלת מותגי מים פרימיום וקפה, חן הרפז מנהלת שיווק חטיבת האלכוהול, מים יוקרתיים וקפה.