זו השנה השנייה שחברת הפודטק Redefine Meat מקיימת את "שבוע ההמבורגר, כמחווה ליום העצמאות האמריקאי שמתקיים ב-4 ביולי.
שבוע ההמבורגר נוסד מתוך מטרה להנגיש אפשרויות חדשות ומגוונות להמבורגר מ"בשר-חדש", שאינו מכיל רכיבים מהחי. במהלך ה-4-11 ביולי, למעלה מ-30 מסעדות והמבורגריות, יציעו לקהל הלקוחות שלהם מנות של המבורגר ייחודיות עם הטעם הכי קרוב שיש למקור, בישיבה במקום או במשלוח.
בין המסעדות המשתתפות: מרלן, ליטל בורגר שופ, בנץ ברדרס, רשת ההמבורגריות 32 M, רשת ביגה, מסעדת גודנס, מר.באן בורגר, גולדן בורגר ובורגר רום ועוד עשרות מוסדות קולינריים ברחבי הארץ. במסעדת מרלן, לדוגמא, יגישו את הטראפל בורגר והפרנץ' בורגר גם עם קציצת רידיפיין מיט; בית ההמבורגרים בנץ ברדרס יציעו את ה"רידיפיין ויגן" עם אופציה להוסיף טופינג במתנה; במסעדת טרומן & קו יגישו ספיישל קיציי עם המבורגר רידיפיין טרופי בתוספת אננס חלפיניו ואיולי טבעוני; רשת ההמבורגריות M32 יציעו ארוחת רידיפיין בורגר ב10% הנחה; וברשת ביגה הארצית יעניקו הטבה על ארוחת רידיפיין בורגר והטבה מיוחדת לחברי מועדון הרשת.