אחרי שביום העצמאות הציגו שיתוף פעולה מוצלח עם שפים ישראלים שיצרו מנות חג, לקראת ראש השנה החליטו במרינדו להקדיש את פרויקט הדגל השנתי לשותפיהם לעשייה.

הרשת השיקה למעשה פרויקט חג ייחודי המשתף פעולה עם יצרנים מקומיים מהגליל והגולן, שמוצריהם ישולבו בקולקציית הבשרים הייחודית לחג. זאת אומרת, שילוב של טעמי הצפון עם המומחיות של מרינדו.

 אוסבוקו עגלה בנתח בירה בזלת, מרינדו  (צילום: אלעד ברמי)
אוסבוקו עגלה בנתח בירה בזלת, מרינדו (צילום: אלעד ברמי)

הפרויקט, שמהווה מחווה ליצרני הצפון השותפים לדרך של מרינדו, כולל ארבעה מתכונים מנתחי בשר מובחרים שהושרו במיטב חומרי הגלם המקומיים. הנתחים מגיעים מוכנים להכנה פשוטה בבית, מאפשרים ליהנות ממנה משפחתית איכותית בחג תוך תמיכה בחקלאות המקומית.

בין המנות בקולקציה: קוביות צלעות עגלה ביין של יקב תל שיפון; אוסבוקו עגלה בבירה מבית מבשלת בזלת; כתף טלה בריבת דובדבנים של זוטא עם דבש מכוורת אלין; ושפיץ שייטל בשמן זית של משק הילמן ועשבי תיבול. כל מנה מגיעה עם הוראות הכנה מפורטות ומשקפת את הטעמים הייחודיים של הצפון, מאדמת הבזלת ועד מי המעיינות הזכים. מחירים: 70-159 שקל.

הקולקציה זמינה לרכישה באתר מרינדו, בסניפי הרשת ובוולט ברחבי הארץ.