סנטה ביסטרו שף (Santé) בכפר סבא מארחת במהלך חודש דצמבר פופ-אפ של סושי. בכל יום שני בערב, החל מהשעה 19:30, יתארח במסעדה השף אייל פרטוק, שיציע תפריט סושי במקביל לתפריט הרגיל של המסעדה. בתאריכים 9.12, 16.12, 23.12 ו-30.12 יוכלו האורחים להזמין מתפריט הסושי הכולל מנות כמו ספייסי סלמון עם אבוקדו ואושינקו במעטפת סלמון ומיונז יפני, ספיישל טונה עם זוקיני טמפורה ופרוסות ליים, ולוקוס טמפורה במעטפת מיונז כמהין. התפריט כולל גם מנות ניגירי של סלמון וטונה.

השף אסף זרוג, שעומד במטבח המסעדה, התחיל את דרכו המקצועית בקפה אירופה לצד ליאור הדס, שם שימש כסו-שף והתמחה בקונדיטוריה. בהמשך עבד עם השף אסף גרניט בקבוצת מחנה יהודה, שם נחשף למטבח ים תיכוני מודרני ועונתי, לצד המטבח המרוקאי והטריפוליטאי עליהם גדל.

פופ אפ סושי בסנטה (צילום: עדי שיינוביץ)
פופ אפ סושי בסנטה (צילום: עדי שיינוביץ)

גברה על לונדון וברצלונה: לא תאמינו איזו עיר זכתה בתואר בירת הקולינריה של אירופה
תענוג בפרדס: חוויה קולינרית בלתי נשכחת בלב תל אביב

Santé, שפירושו "לחיים" בצרפתית, מציעה תפריט המשלב מנות מהים ומהיבשה. התפריט כולל מנות ביסטרו קלאסיות לצד פרשנויות עכשוויות, עם דגש על חומרי גלם עונתיים. המסעדה מעוצבת בשילוב של ישן וחדש: מראות מושחרות לאורך הקירות, קורות עץ, ספות דיינר מרופדות ותאורה המשלבת נייר קלף וראטן. המטבח פתוח וצמוד לבר ישיבה, ובחוץ יש דק מוקף צמחייה.

כתובת: עתיר ידע 4, מתחם המסעדות בכפר סבא
בימים א'-ה' בין השעות 12:00-22:30 ובסופ"ש בין 12:00-23:00.