אחרי תקופה מטלטלת בת יותר משנה של לחימה שהשפיעה לא מעט על הזירה העסקית, בסקטור המסעדנות בפרט, עוד עסק בשוק האוכל הודיע על סגירתו והפסקת פעילותו, והפעם: הדיינר של גוצ'ה, שהפך לשם דבר והצלחה מסחררת בקרב לא מעט אנשים. זה קורה אחרי 14 שנות פעילות, וזאת בשל עבודות הרכבת הקלה.
בפוסט שהועלה לרשתות החברתיות מטעם המסעדה נכתב: "14 שנה. 14 שנה בהם אירחנו מדי שנה עשרות אלפי לקוחות. 14 שנה של קולקציית המבורגרים מושחתת, פיצות מבצק אוורירי בהתפחה איטית, שרימפס ברוטב חמאה ושום וגלידות סאנדיי שהביאו את אמריקה עד לכאן. 14 שנה שיגיעו, בצער רב, ב-11.1 לקיצן".
"בסופו של יום, עבודות הרכבת הקלה שנמשכות ונמתחות ומסרבות להסתיים, הכריעו אותנו (כמו גם עסקים רבים ברחוב שפעם היה מרחובות הדגל של העיר)".
"הנגישות לרחוב שנחסמה, נראות המקום שנעטפה בגדרות ברזל, ביטול מקומות הישיבה במרפסת, רעשי הקידוחים, סגירות מים וחשמל ללא התראה מוקדמת – כל אלה הביאו אותנו להחלטה הכואבת שעלינו לסגור".
"אם זו היתה זוגיות היינו אומרים, זה לא אנחנו, זו היא (הרכבת (אגב נת"ע יש צפי?). אבל בינינו, אנחנו טיפוסים זוגיים, ולא שוללים קאמבק במקום אחר, בזמן אחר".
בסיום הפוסט נרשם: "אבל לא נעשה את זה בלי לתת לכם ולנו לעשות את זה כמו שצריך - הדונאט בורגר שכיכב בכל חנוכה, הספייריבס שהייתם מוכנים לחפש חניה שעות בשבילם, הפיצות שמילאו את החלל בריח משכר, השניצל דה דיינר שאיתנו מהיום הראשון – כל אלה ועוד מלא הפתעות יחכו לכם עד הרגע האחרון (שבת 11.1) ונשמח אם תבואו להיפרד ולתת לנו הזדמנות להודות לכם על תקופה נפלאה".