דוקטור מאיה רוזמן היא תזונאית קלינית המגישה ב-103FM תוכנית ייעוץ בנושאי תזונה נכונה ודיאטה. במסגרת התוכנית היא משתפת את המאזינים במתכונים מומלצים. והפעם: פשטידת כרובית וצ'יה.






המרכיבים:



• כרובית בינונית (בערך 800 גרם או שקית קפואים)


• 3 ביצים


• קופסה 250 גרם קוטג' 3%


• 2 כפות אבקת מרק פטריות


• בצל סגול קצוץ


• חצי כפית אבקת שום גבישי או שיני שום כתושות


• פפריקה


• כורכום


• כף צ'יה (עשיר באומגה 3)



אופן הכנה:



1. מבשלים כרובית בינונית עד שהיא נהיית רכה.


2. מועכים לפירה ומערבבים עם 3 ביצים.


3. מוסיפים את כל המצרכים ומערבבים.


4. אופים את כל הבלילה בתבנית עגולה ב- 180 מעלות כ- 40 דקות


הפשטידה כולה מכילה 850 קלוריות. אפשר לחלק לשישה חלקים גדולים. כל מנה גדולה כזו יכולה להיות במקום מנת החלבון של הארוחה. כמות הקלוריות למנה היא בערך 140 קלוריות של חלבון איכותי.



עריכת תוכן 103FM: מיכל גור