היצירה המסקרנת של קפה מיכלאנג'לו - פיצה עם גבינת פולנטה 
למרות הקשיים והסגרים, קפה מיכלאנג'לו הטבעוני ביפו ממשיכים ליצור ולהמציא את עצמם מחדש.  מתוך נסיונות לייצר גבינה טבעונית אחרת, ללא טעמי לוואי, נוצרה גבינת פולנטה, שהיא סוג של רביחה טעימה במיוחד (מתכון סודי) שלמרבה ההפתעה שלנו , השתלבה בפיצה בצורה מושלמת, כמו קרם גבינתי עדין ומנחם. ממש תענוג. הפיצה עצמה היא מבצק דק ופריך ועליו רוטב עגבניות עשיר ולצידו סלטון של אבוקדו ועלים ירוקים. מומלץ
מחיר: 52 שקלים
משלוחים: וולט . פייסבוק. 058-396-3077

פיצת פולנטה של מיכנאלנג'לו (צילום: יח''צ)
פיצת פולנטה של מיכנאלנג'לו (צילום: יח''צ)

Serafina משיקה תפריט ספיישל אבוקדו
מיכאל יעקבי השף של סרפינה, בחר בזהב הירוק כחומר הגלם לתפריט מנות הספיישל של המסעדה שיוגש (או יישלח) בין התאריכים 20-30 בינואר במסגרת תפריט הערב, החל מ-18:00 ועד 23:00.
בין המנות בתפריט הירוק:  * טרטר פורל כבוש עטוף אבוקדו עם קרם פלפלים ושקדים מפלרמו  *  אבוקדו בטאבון עם בורטה וסלסה של ירקות חרוכים ופאף קינואה *  טליוליני אבוקדו ירוקה עם ריקוטה סלטה ופקורינו רומנו * ברוסקה של חלה מתוקה עם קרם אבוקדו קוויאר בלוגה מנחל הדן  *  פחזניה גדולה ממולאת בגנאש שוקולד לבן ואבוקדו עם קראסט שיבולת שועל
להזמנות 03-6579080 https://serafina-tlv.com/

ספיישל אבוקדו בסרפינה (צילום: יחצ)
ספיישל אבוקדו בסרפינה (צילום: יחצ)

סופש אוכל אשכנזי בסוליקה
אבי ביטון, השף העומד בראש מעדניות סוליקה, אומנם מגיע מבית טורקי- מרוקאי אבל מאז ומתמיד אהב לאכול ולבשל אוכל אשכנזי. לכן למשך יומיים יקדיש ביטון תפריט מנות ספיישל מן המטבח האשכנזי: כבד קצוץ – 9.9 שקלים ל-100 גרם / מרק עוף עם קרפלעך במילוי בשר \ במילוי תפו"א -  ליטר מרק +12  יחידות 72 שקלים (3 מנות) / הלזעלך: צוואר עוף ממולא בתערובת שומן עוף, בצלים ופירורי לחם - יחידה 48 שקלים / צלי בקר עם בצקניות : 17 שקלים ל-100 גרם / גפילטע פיש – מארז 5 יחידות / רגל כרושה – 2 מנות 64 שקלים / קיגל של מאה שערים: אינגליש קייק 52 שקלים (8 מנות)
חמישי – שישי 28-29 בינואר. לתפריט המלא ולהזמנות: http://www.sulica.co.il/deli

קיגל של סוליקה (צילום: אריאל עפרון)
קיגל של סוליקה (צילום: אריאל עפרון)

קיטו קאטו בקינוחים עד הבית 
השף קונדיטור של מסעדת קאטו קיטו - שיר אזבי, משיק סידרת 'קינוחי כוסות חדשה שתצא במשלוחים. לדוגמא: מוס שוקולד טבעוני- מוס שוקולד מריר. שכבת גנאש שוקולד מריר קרמי. קראמבל קקאו ומלח גס. קציפת שוקולד חלב ומקרון שוקולד / מוס פירות - שכבת גנאש שוקולד קרמל, מוס גבינה וניל,  פטל ויוזו, קציפת שוקולד לבן, שוקולד לבן בצבעי אדום ולבן , שוקולד לבן  ואפילו מוס מנגו. כל הקינוחים יעלו 25 שקלים וחלקם אף ניתנים בפינוק בהזמנת ארוחה.
להזמנות

הקינוחים של קיטו קאטו (צילום: דמינטרי קנטר)
הקינוחים של קיטו קאטו (צילום: דמינטרי קנטר)

תפריט כריכי טף למסעדת ״בונה״ שוק רמלה
המסעדה האתיופית הטבעונית מציעה גרסא ייחודית לכריכים מסורתיים מבין הכריכים: קיק- ממרח אפונה מתובל יחד עם עגבניות מגי, חסה סלנובה ובצל אדום בלחמניה מקמח טף מלא; גומן- לחמניית טף ממולאת בממרח עדשים וקולרד בתיבול פיקנטי יחד עם פלפל ירוק, צ׳ילי ירוק וטחינה אתיופית מלאה. 34 שקלים; דיניץ׳ אליצ׳ה- ממרח עדשים חריף עם סלרי קצוץ, פטרוזיליה, בצל ירוק, לימון ושום בתוך פרנה מקמח טף;
כריך אפונה- ממרח אפונה מתובלת עם סלט עגבניות שרי עם פלפל ירוק חריף, שום, לימון, וכוסברה עם טחינה ברברה (אופציה לחריף/לא חריף); כריך עם סלט תפוחי אדמה וגזר אתיופי- כרוב כבוש, גזר' שום, שמיר.
מחיר הכריכים 35 שקלים.כל הכריכים יכולים להגיע או בלחמניית טף או בלאפה אינג׳רה מגולגלת.
המנות מגיעות במשלוח בין הימים א׳-ה׳ בלבד ולכל גוש דן. 
מסעדת בונה היא מסעדה אתיופית טבעונית בשוק רמלה.. כלל המנות, המוצרים והתבלינים במסעדה חופשיים מגלוטן.
054-7331186 פייסבוק

מסעדת בונה האתיופית (צילום: תדלא אסרס)
מסעדת בונה האתיופית (צילום: תדלא אסרס)

ממתיקים לכם את הסגר
רשת הסיציליאנית יחד עם VILARNAU  CAVA משיקות מארז חדש עם כל מה שדרוש כדי לעבור את הסגר על הצד הטוב ביותר.המארז כולל בקבוק VILARNAU BRUT RESERVA   CAVA200 מ"ל, קראנץ' פיסטוק, קראנץ' פררו, קסטת לוטוס, סניקרס, 2 עוגיות סבלה נוטלה ו-2 כדורי גלידה עם קצפת. מחיר : 115 ₪
את המארז ניתן להשיג החל מה-14.1 בסניפי הרשת וב-WOLT
דיזנגוף 170 תל אביב | אבן גבירול 63 תל אביב | שנקר אריה 14 הרצליה פיתוח

מארז לסגר (צילום: נגה זיכל)
מארז לסגר (צילום: נגה זיכל)

לראשונה, כל המוצרים האהובים והמבוקשים של גולדה
יימכרו בחנות קונספט עצמאית תחת המותג Pink Golda
Pink Golda שתפתח במהלך פברואר ברחוב השחם בפתח תקווה בהשקעה של 1 מיליון ₪, תציע מעל ל-100 מוצרי פטיסרי אשר מיוצרים במפעל של Anita  בינהם: עוגיות בייגלה ושוקולד מריר, חטיף קוקוס טבעוני, מרמלדות בטעמים, תערובת אגוזים מקורמלים, משקאות יוגורט ואסאי, תערובות גרנולה מגוונות ועוד. בנוסף, תחת ליין המוצרים החדש מושקות סדרות מוצרים ייחודים  בהן מוצרי "בייגלה מלוח", שהפך למותג בפני עצמו, מוצרי פופקורן מצופה והרחבת שיתוף הפעולה עם  סדרת מוצרים של העוגייה המובילה, "נייט קוקי".