חדש#1 מסעדת נג'מה בניצוחו של השף אסיל שריף, פיינליסט תחרות טופ שף דובאי
המסעדה, שוכנת סמוך לרכבל בשכונת בת גלים, למרגלות הכרמל ואל מול הנוף המרהיב של מפרץ חיפה. המסעדה נפתחה בספטמבר האחרון, אך נסגרה לאחר כשבועיים בשל סגר הקורונה. לאחרונה נפתחה שוב במלוא המרץ.
התפריט בנג'מה, כוכב בערבית, כולל מנות ידועות מהמטבח הלבנטיני עם נגיעות של אסיל שריף. ניתן למצוא מנות דוגמת השוש ברק במילוי תרד ערבי, גרגרי חומוס, עגבניות צלויות, כמון, יוגורט בהרט (82 ₪); טונה נייה- טרטר טונה קצוץ על הסכין עם סלט עדשים שחורות, גרגרי חומוס, טוויל שומשום וקציפת לבנה (63 ₪); קבב אדנה מבשר בקר הנקצץ במקום, עם בצל כבוש בסומק (83 ₪); פילה דג לוקוס עם טביחה עגבניות בבישול ארוך, בצל ירוק, טחינה ירוקה ותבשיל חובייזה ועוד.
למרות גילו הצעיר (30), הרזומה של השף אסיל שריף כולל לימודים בבית ספר קולינרי בעומאן, סטאז במסעדה בהונג קונג וכמובן השתתפות בתחרות טופ שף שבדובאי.
העלייה השנייה 96, 04111105
חדש #2 "טש וטשה- חגיגת האוכל השמח" חוזרת להעיר את תל אביב-יפו
מסעדת טש וטשה, תצטרף ל"בית טש וטשה" ותציע תפריט עשיר הכולל עשרות מנות ראשונות, סלטים ותבשילים ארומטיים ומשקאות אלכוהליים מגוונים. את התפריט למקום בנתה בלה מ"שותא". לצד השמחה, ייהנו החברים של טש וטשה ממזון לנשמה- מופעים מתחלפים שונים, כחלק מהחזון של מיקי מיראל לתת במה לאמני פרפורמנס שונים ומגוונים – זמרים, רקדנים ועוד.
בין המנות בתפריט: באדריג'אני גלילות חציל אפויות בתנור עם ממרח אגוזי מלך ועשבים טריים 36 ₪); פרחי "טשה " היביסקוס ממולא בגבינת עזים (39 ₪); חאצצ'אפורי מאפה גבינות /שעועית גאורגי בבצק מדופדף (58 ₪); דולמה בשרי עלי גפן במילוי בשר עגל ועשבי תיבול מבושל בשזיפים (56 ₪); קארפצ'ושוילי - פרוסות פילה עגל קונפי דובדבנים וגבינת פרמז'ן ולאבש (65 ₪) , חינקלי של בית – במילוי בשר עגל טחון ועשבי תיבול , מטבל איולי שום 58 ₪; שישיליק פרגית בתיבול גאורגי אסלי 76 ₪; חאליה לאללה נתח אסאדו וצלי בקר בבישול ארוך בתמר הינדי ורכז רימונים 88 ₪ חאצ'אפורי ברולה – מאפה במילוי קרם ברולה וצימוקים מוגש עם גלידת וניל
טש וטשה-חגיגת האוכל השמח", "פיטשטש"- ביתן אוכל רחוב ייחודי בחזית; "קפה טשה" בית קפה וגלידריה
חדש #3 ניו ג'רזי- פופ אפ איטלקי בסטריטס אבן גבירול
לכבוד חגיגות עשור לסניף אבן גבירול- החליטו הבעלים נדב נאמן, רני עופר ויונתן גרינברג, בעלי הסטריטס בקינג גורג (16 שנה) לעשות שינוי מהפכני בסניף, הן מבחינת העיצוב וכמובן בהתחדשות התפריט בפופ אפ איטלקי מיוחד לצד חיזוק הויטרינה של הטייק אווי ה במבחר גדול של סנדויצ'ים, מאפים ונשנונים.
חלק מהמנות בפופ אפ: הקיסר של ג'רזי- סלט של חסה אייסברג עם רוטב גורגונזולה דולצ'ה /מופלאטה של קורנדביף ואווז- לחמנית מחמצת קלויה, ממרח פלפלים, אורגנו ושום חריף, קורנדביף, נקניק אווז, זוקיני, מוצרלה, בצל סגול, בזיליקום /סאנדיי גרייבי - פסטה חריפה בהשראת הסרט "החבר'ה הטובים", על בסיס רוטב עגבניות חריף ונקניקיית בקר עסיסית. /ג'רזי שור- פסטה ריגטוני, ברוטב עגבניות, בזיליקום עם שמן זית, קרעים של דג ופטרוזיליה טרייה קצוצה / מהחממה של כרמלה- פסטה ריגטוני, רוטב פסטו, פרמזן, שאטה (צ'ילי גרוס), אורגנו, פטריות, זוקיני וברוקולי / צ'יקן פארמז'ן- שניצל עוף, רוטב עגבניות, בזיליקום, מוצרלה ואורגנו קינוחים קלאסיים של טירמיסו ומוס שוקולד, תפריט על טהרת היין האיטלקי במחיר מוזל עם הזמנת מנה מהתפריט. התפריט זמין בישיבה כל יום בשבוע החל משעות הצהריים, כולל עסקית של שתיה מהתפריט במחיר המנה בין השעות 12-16.
המנות זמינות למשלוחים דרך אתר הסטריטס או בוולט.- אבן גבירול 114 (פינת ארלוזורוב) טלפון 03-5281616 Thestreets.co.il
חדש #3 מסעדת "וילה מארה TLV"
החודש נפתחה מסעדת "וילה מארה TLV" בטיילת תל אביב על רצועת החוף הרברט סמואל בתל אביב. "וילה מארה TLV" מציגה תפריט מהמטבח הדרום איטלקי המשלבים מנות של ים ויבשה על הצלחת.מאחורי המסעדה עומד המסעדן והיזם אלכסנדר דרוז, אשר בבעלותו מסעדה נוספת תחת אותו השם, אותה פתח לפני כארבע שנים על שפת ימה של טיילת בת ים. התפריט כולל מנות על בסיס דגה מקומית, מבחר עשיר של פירות ים בשלל גרסאות, בשרים מיושנים ושפע של חומרי גלם טריים. זאת ועוד, ארוחות בוקר בקונספט אירופאי (מידי יום בין 9:00-12:00), ארוחות עסקיות וסדרת קינוחים מרשימה. בחלל המסעדה, ממוקם בר המציע תפריט אלכוהול רחב עם קוקטיילים ויינות (חגיגות Happy Hour 1+1 בימי חול מהשעה 17:00- 20:00).
בין המנות: שרימפסבורגר- מנה זו מציעה המבורגר 220 גרם, עם ג'מבו שרימפס וגבינה כחולה (99 ₪) / אנטריקוט בתוספת ג׳מבו שרימפס וגבינה כחולה ( 137 ₪ ) / אוכף טלה -450 גרם בשר טלה, רוטב הבית ותפוחי אדמה מדורה (119 ₪) / מרק בויאבז (79 ₪) / נקניקיה בווארית ענקית- 300 גרם נקניקיית עגל עשויה במקום, מוגשת עם חרדל וכרוב כבוש (85 ₪ הרברט סמואל 88 תל אביב 074-7725322
חדש #4 גוטל'ה באבן יהודה מציגה מתיחת פנים: שף חדש ותפריט ביסטרו קייצי
גוטל'ה באבן יהודה, כבר הפכה למוסד איכותי באזור השרון. המקום שהוקם לפני 13 שנים כמאפייה והפך לפני 7 שנים למסעדה, הפך לאבן שואבת לתושבי האזור שרוצים ליהנות מאוכל טוב ומבייקרי איכותי. במהלך שנת הקורונה, חברו אל השף רגב רחמני, שהיה השף של ויקי כריסטינה, יפעת שפי הקונדיטורית מציגה מידי יום מגוון גדול של מאפי בוקר, עוגות, עוגיות לחמים ועוד.
חלק מהמנות: גרבלקס סלמון - שנכבש במקום / סקורדליה - ממרח יווני מסורתי משקדים ושום ; קציצות פרסה על ציזיקי 38 ₪ ; עלי גפן ביתיים במילוי אורז מוגשים על ציזיקי 38 ₪ ; פולנטה כמהין / לזניה חצילים, עגבניות וגבינות 72 ₪ ; קנלוני טלה (72 ₪) ; קזרצ'י אלי אוליו שמן זית, עגבניות שרי, ארטישוק אלה רומנה, זיתי קלמטה, בצל סגול, שום קונפי ופטרוזיליה 62 ₪ ; ריזוטו שרימפס ותרד, ריזוטו טבעוני- מבושל בשלל ירקות שורש, קרם קוקוס, כמהין ופטרוזיליה 58 ₪ ; פיש & צ'יפס - מוגש עם מיונז יפני וספייסי מיונז 69 ₪ ; מסמאן קארי אדום - פטריות, שעועית ירוקה ובצל סגול מוגש על אורז בקישוט כוסברה ושברי בוטנים 62 ₪ ;פילה סלמון טרי ; המבורגר גוטל'ה - המבורגר מבשר בקר (220 גרם), גבינת בושה עיזים, בצל מקורמל ואיולי שום, מוגשים בלחמניית המבורגר עם תוספת לבחירה 72 ₪
תפריט בוקר ועסקית מוגשת בימים א-ה מ 12.00 – 17.00 (בהזמנת עיקרית- מקבלים 10% הנחה על הארוחה -ראשונה, עיקרית שתייה)
גוטל'ה - המייסדים 54 אבן יהודה | 077-432-0697
חדש #5 נספרסו נכנסת לקטגוריה חדשה ומשיקה לראשונה קפה אורגני
נספרסו משיקה לראשונה תערובת קפה אורגנית כחלק ממגוון תערובות הקפה של החברה. התערובת החדשה תושק ב 2 סוגי קפסולות- האחת לצרכן הביתי המותאמת למערכת Vertuo והשנייה לחטיבה העסקית. זהו קפה הגדל במורדות ההרים האנדים בעבודת יד במתודות גידול אורגניות ותוך שמירה קפדנית על הסביבה. הקפה הפרואני מצטרף אל משפחת תערובות הקפה Master Origin מאזורי גידול שונים בעולם: קוסטה ריקה, אתיופיה, קולומביה ומקסיקו. הטעם החדש (חוזק 6) מביא לידי ביטוי טעמים עדינים, פירותיים, חמצמצים ומתקתקים המתאזנים עם ארומות של דגנים בזכות סגנון הקלייה הייחודי.
חדש #6 מקס ברנר משיקים שוקולדים חדשים
לראשונה רשת 'מקס ברנר' משיקה טבלאות שוקולד חדשות במילוי קרם הפרלינה המפורסם בשלושה טעמים שונים לבחירה: שוקולד חלב מעולה ממולא בקרם אגוזי לוז ושוקולד בתוספת שברי אגוזי לוז קלויים / שוקולד מריר מעולה ממולא בקרם אגוזי לוז ושוקולד בטעם אספרסו ובתוספת שברי פולי קקאו / שוקולד חלב מעולה ממולא בקרם אגוזי לוז ושוקולד, קרמל מלוח ובתוספת שברי קשיו קלויים. מחיר חפיסה 17 שקלים. לרכישה באתר של מקס ברנר www.max-brenner.co.il במרכז ההזמנות 1-700-70-88-77 ובסניפים
חדש #7 התפריט המשותף של להקת BTS ומקדונלד'ס מגיע לישראל
הארוחה המועדפת על להקת הבנים הדרום קוריאנית המצליחה בעולם, מגיעה למקדונלד'ס ישראל והיא כוללת 10 מק נאגטס, צ'יפס גדול, שתייה גדולה, רוטב צ'ילי מתוק ורוטב קייג'ון חריף שנוצרו בהשראת מקדונלד'ס דרום קוריאה ממנה הגיעו להקת הבנים. הארוחה האהובה על הלהקה, תימכר באריזות ממותגות עם לוגו הלהקה.ארוחת BTS תהיה זמינה ב-50 מדינות ברחבי העולם ותימכר במקביל בכל מסעדות מקדונלד'ס בישראל במחיר 52 ₪ (או במשלוח 56 ₪) עד ה - 4.7 או עד גמר הרטבים.בנוסף ניתן יהיה היום מהיום לרכוש באמצעות אפליקציית Weverse Shop, סדרת מוצרים שנבחרו ע"י חברי הלהקה בשיתוף מקדונלד'ס. בין המוצרים: קפוצ'ונים, חלוקי רחצה סגולים, גרביים ועוד.
חדש #8 המותג הבלגי לאונידס משיק גלידות מושחתות
חברת בראל אלון יבואנית מותגי מזון בינלאומיים משיקה: סדרת מארזי גלידות שמנת פרימיום של המותג הבלגי לאונידס. הסדרה כוללת 3 טעמים: וניל ואגוזי לוז בציפוי שוקולד חלב ושקדים מקורמלים, קפה עם אגוזי לוז בציפוי שוקולד לבן ושוקולד עם קליפות קקאו בציפוי שוקולד מריר. ניתן להשיג ברשת טיב טעם