מסעדת מול ים המיתולוגית חוזרת ותתארח לערב אחד בשיינע
השף אסף גבאי יארח את יורם ניצן, השף של מסעדת מול למשך ערב אחד ביום חמישי בתאריך ה- 11.11.21 במסעדת הדגים ופירות הים ׳שיינע׳, ויחד הם יקימו לתחייה את מסעדת ׳מול ים׳ המיתולוגית והאהובה. מי שהתגעגע לטעמים, לטריות, ולחיבורים הייחודיים שהביאה מול ים לחך הישראלי, יוכל לחזור ולחוות אותם שוב בערב המיוחד, יורם ניצן,השף של מול ים והשף אסף גבאי, יצרו לערב הנוסטלגי תפריט מיוחד שיכלול חלק מהמנות הזכורות ביותר במול ים. בארוחה יוגשו, בין השאר, מנת ביסק הסרטנים אהובה של מול ים, מנת ביצת פברזה, המנה המיתולוגית של קרפצ׳יו לובסטר עם פטה כבד אווז, מנת קוקי סן ז׳אק עם וונגולי, קולי עשבים, סלטון וקציפה לבנה, ועוד.
יום חמישי, ה- 11.11.21, מהשעה 18:00 עד אחרון הלקוחות. מחיר 395 ש״ח לאדם.
אחד העם 19, תל אביב - יפו טלפון: 03-5627143 https://www.sheine.co.il/
מסעדת "לוקנדה" בנצרת מארחת את זוכי "משחקי השף" השף אביתר מלכה והשף יהונתן שרביט
ארוחת הערב במסעדת "לוקנדה" תתקיים ביום חמישי ה 11/11 ותשלב קולינריה מקומית גלילית, שבנו השפים האורחים עם השף רמי אבו ליל.תפריט הארוחה: קרואסון זעתר מחמאה צרפתית לצד לאבאנה עם עריסה וזיתי טאסוס / לאפה שארק לצד סלט עולש גלילי ובצלים חרוכים , עדשים שחורות וטחינה הר ברכה /שורשים ראשונים של סתיו, סלקים צהובים, לפתות צעירות, וצנוניות מזוגגים בחמאה, ליים, ופרמזאנו רג׳אנו./ סלט ערבי וטרטר אינטיאס / שישברק על יוגרט זעפרן / שווארמה דגי ים מעושנים עטופים סאמנה על יוגורט סלט עשבי בר ומיני מאפה מהסאג׳, סיגר פיתה דרוזית ממולא בטלה לצד סלט חצילים מפוחמים, דבש פרחי בר ופלפל שחור / צלע טלה על גריל פחמים על מסבחה עדשים לצד עלי גפן מלאים באורז עם מוח עצם. ולקינוח: קרוסטטה ריבת תות ופלפל שחור עם גלידת שקדים מרים מקורמלים.
מחיר לסועד 310 ₪. לא כולל שתיה.
מסעדת לוקנדה - דרך הציונות 29, מלון רמדה אוליביה , נצרת, טלפון : 04-6130351
יריד אמני אוכל ברוח תנועת הסלואו פוד ב'עדניה' בירושלים
'עדניה' בגן הבוטני של ירושלים, תקיים אחת לחודשיים יריד אמני אוכל של שף נדב מלין. היריד הראשון ייחנך ביום שישי ה-12 בנובמבר, כחלק מפסטיבל המטבח הישראלי של אמריקן אקספרס. במסגרת היריד יוצבו במקום דוכני אוכל רחוב ומתוקים מבית קייטרינג 'לואיזה' אשר הינו גם בבעלותו של שף נדב מלין ואימו ענת לב ארי, קפה ודברים טובים של "עדניה", הכוללים לדוגמא: עמדת בשר שכולה מבוססת על בשר עם תו תקן 'חי בריא' / שווארמה של טלה מ׳מקנה דקל׳ / עמדת מאפים ופיצה נפולטנית עם מוצרלה ממחלבת העברי / עוף אורגני מעושן ממשק מלמד מעושן / פיש אנד צ׳יפס של ברמונדי ישראלי טרי ו ועוד
במתחם היריד ניתן יהיה לרכוש מוצרי מזון איכותיים ומקומיים ישירות מהיצרנים :גבינות הצאן של 'ברקנית', דברי מאפה מ'איש של לחם', בירות בוטיק ממבשלת 'שריגים', סילאן ותמרים מחצבה, תזקיקים וליקרים של 'הולנדר', מוצרי קפה של 'אגרו קפה', דברים טובים של 'דואה לוי ושות' והמון תוצרים משובחים, במחירים החל מ- 20-50 ₪ לפרטים נוספים: הפייסבוק
עומר מילר בתפריט מיוחד לרגל חגיגות השנתיים של פיצה פיל
לרגל חגיגות השנתיים של 'פיצה פיל' השף עומר מילר משיק תפריט פיצה יצירתי ומושחת במיוחד למקום: פיצה המבורגר עם צ'יפס, פיצה ביונד טבעונית, פיצה עם עוף סיני פיקנטי, פיצה שוקולד עם סוכריות צבעוניות במקום עוגה, וזאת רק ההתחלה. פיצה פיל היא הפיצה הגדולה ביותר בישראל ויוצאת בגודל 60 ס"מ בישיבה במקום. הבסיס למנות הפיצה היצירתיות של מילר הוא בצק פיצה דק בסגנון אמריקאי שנעשה במקום בעבודת יד מקמח קאפוטו משובח ועובר התפחה במשך 48 שעות. כל הרכיבים מהן מורכבות מנות הפיצה טריים ומוכנים במקום בעבודת יד.
כתובת: משה סנה 54, תל אביב יפו טלפון: 03-653-7414
נינה ביאנכה חוגגת יומולדת עם השף משה עזרן ממשחקי השף
נינה ביאנכה, מסעדת השף הים תיכונית החלבית והכשרה, חוגגת יום הולדת 3.לרגל החגיגות יארח השף ירין אמירה את השף משה עזרן (מסעדת נאיה, משחקי השף( לערב מיוחד בו יגישו תפריט המשלב את המטבח הים תיכוני של אמירה עם המטבח האסייאתי של עזרן
9.11.21 החל מהשעה 19:00
להזמנת מקום - 08-9480080 כתובת - בוסי סנט ג'ורג' 9, צומת ביל"ו
לולה מרטין משיקה תפריט עסקי צהריים
מסעדת לולה מרטין מהרצליה משיקה עסקית צהריים הכוללת ארוחה מלאה לבחירה מהתפריט במחיר המנה העיקרית וכוללת סלסלת לחם ו- 5 סלטים. בעיקריות אפשר לבחור: טבעות קלמרי / שרימפס אליאוליו / תמנון ל/ פילה סלמון טרי / פסטה שרימפס י/ מעורב קריספי שרימפס וקלמרי / אורז פירות ים בשום חמאה ויין ועוד. תפריט הצהריים כולל גם קינוחים במחירים מוזלים
בימים ראשון – חמישי 12:00-17:00
עיסקית סופשבוע – בתוקף ביום שישי 12:00-16:00 יום שבת 12:00-18:00 בהזמנת מנה עיקרית מתפריט המסעדה יהנו הסועדים מסלסלת לחם ו- 5 סלטים ע"ח הבית.
מסעדת רוטנברג משנה את פניה ומציעה מעתה תפריט טעימות בלבד המשלב עתיק ועתיד
עם בוא הסתיו ותחילת עונת הגשמים, החליטו הילה רונן ויזהר סהר, בני הזוג והבעלים של מסעדת רוטנברג בעמק המעיינות, לשנות את פני המסעדה ולסגור אותה כפי שעבדה עד היום, במטרה לקיים אותה מעתה אך ורק במסגרת חווית טעימות ייחודית. הארוחה, שמוגשת בשעות הערב, בתפריט טעימות ובו שלוש עשרה מנות ובשעות הצהריים, בתפריט ובו חמש מנות, מסכמת שבע שנים בהן התמחו בני הזוג בלמידה, מחקר, גידול, ליקוט ובישול עונתי ומקומי ועושה שימוש בחומרי הגלם הגדלים בגינת המסעדה והסביבה הקרובה, וכן בתוצרת המקומית העונתית של חקלאי האזור, מהגלבוע ועד דרום הגולן. המנות השונות עושות שימוש במגוון טכניקות, ממסורתיות ועד עכשוויות, כמו ייבוש, התססה, כבישה ועוד. התפריט יוכתב על ידי עונות השנה, ההיצע החקלאי הזמין, הליקוט ומוצרי המזווה השונים.
שני- שישי / צהריים 13:00-15:00 – ארוחת טעימות בת חמש מנות עם קפה לסיום- 185 ₪ לסועד /ערב 19:00- ארוחת טעימות בת שלוש עשרה מנות- קוקטייל קבלת פנים בגינת המסעדה, וקפה 325 ₪ לסועד
רוטנברג קיבוץ גשר הישנה יש להזמין מקום מראש בטלפון: 04-6752237 www.rutenbergrest.co.il
עסקית צהריים חדשה במסעדת ג'ורג' וג'ון
העיסקית החדשה מוגשת באמצע השבוע ומציעה חוויה ואווירה בליבו של מלון דריסקו בתל אביב המנות הראשונה במחיר של מנה עיקרית. לדוגמה מהתפריט, מנות ראשונות: קולרבי צלויים על מלח ובפחם שמן עירית, פטה, תבלין 'דואה' ועלי זעתר| סשימי אינטיאס על סלסת נקטרינות שרופות וג'ינג'ר מוחמץ| קרפצ'ו של דנוור קאט עם וינגרט עשבים שרופים, עלי רוקט, מיזונה ופרמז'ון.מנות עיקריות: פילה לוקוס במשרה של יווגורט ועשבים- תרד, בצל חרוך ופיסטוקים בציר דגים ועגבניות| פסטה פיצ'י וקלאמרי- קונפי תפוח אדמה, גרידת לימון, זעתר, יין לבן וקלאמרי פריכים.
ימים א'- ה' שעות 12:30- 15:00 אוארבך 6 תל אביב 03-7269309
מסעדת הבשרים " 300 גרם" משיקה ארוחת שחיתות זוגית ב199 שח בלבד
בלב מטע בננות במושב בצת הפסטורלי נמצאת מסעדת הבשרים "300 גרם" שבראשה עומד השף איתי חסון.המסעדה הותיקה בניגוד למגמה הרווחת של עליית מחירי המנות בשאר המקומות בארץ, מוזילה את העלויות לסועדים עם ארוחת שחיתות זוגית -הכוללת: לחם הבית, צ'ימיצ'ורי, מנות פתיחה: לאבנה טבעוני, קרם בצל, מלון ברוטב אסייתי, חומוס בהכנה ביתית, טרטר סלק, סלט "מישווי" (חצילים שרופים ועגבניות בשום ושמן זית) עראייס, סטייק אנטרקוט עסיסי, צ'וריסוס עגל על כרוב כבוש וחרדל דיז'ון ומנות עיקריות: מיקס בשרים 800 גרם אנטריקוט, סינטה, סטייק פרגית, תפו"א אפוי ושעועית ירוקה. בעלות של 199 ₪ לזוג בלבד.
מסעדת 300 גרם, גליל מערבי , בצת. להזמנות - 072-395-1758 או באתר
"פאו וואו" תארח מדי שישי את המאכלים של מסעדת "אל מוכתר" משכם
מסעדת אוכל הרחוב "פאו וואו" שמגישה מגוון מנות רחוב מכל העולם ממשיכה להביא את הטעמים הכי מיוחדים: החל מהשבוע "פאו וואו" תארח מדי שישי את המאכלים של מסעדת "אל מוכתר" משכם. החיבור למסעדה המפורסמת בשכם נולד מתוך אהבה משותפת לאוכל ואנשים, ובמסגרת האירוח שינגיש לראשונה אוכל משכם בראשל"צ יוגשו בפאו וואו מטעמים מיוחדים ממטבחו של המוכתר, עם נגיעות ייחודיות לעיר שכם. בין המנות בתפריט: חומוס בלאדי עם תוספות, פלאפל נוסח שכם, לאבנה שכמית, קובה נבלוסיה, כרוב ממולא, קשואים ממולאים, מקלובות מסוגים שונים, מועגנת נבלוסית גבינה מתוקה וקצח / שמן זית וזעתר, מנקושי (פיתה ערבית) מסוגים שונים והמון מתוקים תוצרת האיזור.
פאו וואו מארחים את מסעדת אל מוכתר משכם, מדי שישי 12:00-16:00, רוטשילד 62, ראשל"צ
חדש מקיט קט: קיט קט זברה במהדורה פראית במיוחד
בשורה משמחת במיוחד לחובבי הקיט קט בישראל, החטיף האייקוני מקבל וריאציה חדשה ופראית! קיט קט זברה- אצבעות וופל פריך מצופות בשילוב מושלם של שוקולד מריר ולבן בנראות מפתיעה ובטעם מושלם.