השף הוותיק, יוגב ירוס (מל ומישל, מטבחצר, הוטל דה ויל, רוקוס), חוזר לבשל לסועדים, אחרי 10 שנים בהן פעל בעיקר כיועץ קולינרי למסעדות והוביל ארוחות פרטיות. המקום החדש הוא מסעדת 'מישלה' בקרית אונו, עיר מגוריו של השף. ירוס ליווה את הקמת המסעדה וכעת הצטרף כשף  המסעדה. המטבח האיטלקי היה תמיד חלק בלתי נפרד מירוס, בעברו הוא היה ממקימי מסעדת מל ומישל ואף ב- 2015, זכה באות ההוקרה- Ospitalità Italiana משגריר איטליה בישראל, על ייצוג הקולינריה האיטלקית בעולם

"מישלה" היא 'איטלקיה שכונתית', התפריט שלה מבוסס על מנות קלאסיות מהמטבח האיטלקי עם נגיעות מיוחדות של ירוס, בהן , סלטים, פסטות ופיצות שנאפות בתנור האבן האימתני הממוקם במטבח החצי פתוח של המסעדה. הבצק הכפרי של הפיצה שיצר ירוס עשוי משילוב של קמחים איטלקיים לבנים ומלאים, שמרים טריים ומחמצת. 
בין המנות: קרפצ'יו בקר, אנטיפסטו מיסטו (חצילים בתחמיץ, ארטישוק קלוי, עגבניות שמש, פרחי כרובית, פטה כבשים), טורטליני תרד וריקוטה, קדרת כתף עגל ביין אדום עם ניוקי תפוח אדמה ועלי קייל, פסטה אניולוטי במילוי קרם תירס מתוק בחמאה, מרק טוסקני, פיצות נאפוליטניות עם שפע של תוספות 

 "כולכם מוזמנים אלי לשכונה", אומר ירוס ומוסיף: "אני מקווה ש'מישלה' תיתן ערך מוסף ענק לקרית אונו. עתידות להיות כאן הפתעות נוספות - שיתופי פעולה קולינריים, ערבים מיוחדים, ועוד ועוד. קיבלתי לאחרונה החלטה לחזור להיות שף המסעדה כדי להיות קרוב לבית ולמשפחה, ופתאום אני יכול שוב לייצר, להכין חמוצים - כשף זה היה לי חסר". 

  

מישלה: שלמה המלך 2, קרית אונו
שעות פעילות: כל ימות השבוע משעה  12:00 עד 23:30, טלפון: 035030535