לילי בן שלום משיקה מקום חדש: ללה דלי & בר בשוק הכרמל
בלב שוק הכרמל, פינת הרחובות הרב חבשוש והכרמל, פתחה המסעדנית לילי בן שלום, מעדנייה חדשה המביאה את עושרו הקולינרי של המטבח מסביב לים השחור -  טורקיה, יוון, בולגריה, רומניה, רוסיה וכמובן גאורגיה. בן שלום תציע שילוב בין חוויית קנייה בחנות לבין ישיבה על בר סביב מטבח פתוח- ממנו יוצעו מגוון סלטים, כיסונים, סנדוויצ'ים ומטעמים הנעשים בעבודת יד.  במקביל לאוכל המוכן ניתן יהיה לרכוש מגוון בצקים ומאפים, סלטים ארוזים ומטעמים נוספים.

בין המנות: חינקאלי בשר בליווי איולי שום ועשבי תיבול   /  פרוסת חצ'פורי במילוי בשר עגל טחון עם עשבי טיבול  בליווי רוטב שזיפים ירוקים ומלפפון חמוץ /   סנדביץ' דגים כבושים במקום  בתוספת פרוסות תפו"א / דולמה – עלי גפן ממולאים באורז וירוקים  /  בצל ממולא אורז וירוקים / שוקרוט – כרוב סגול מבושל בחומץ בן יין ויין לבן טימן מרווה שום ופלפל צילי אדום  ועוד

"ללה דלי&בר" – פינת הכרמל 9 וחבשוש, שוק הכרמל ת"א

לילי בן שלום (צילום: שרית גופן)
לילי בן שלום (צילום: שרית גופן)

חדש // מותג קינוחים אמריקאי ומושחת של השף גיא גמזו- NUNUNU Cakes 
השף גיא גמזו פותח את ׳נונונו קייקס׳ - מותג קינוחים אמריקאי חדש.
במקום יוגשו קינוחים אמריקאים ביתיים, מושחתים ולא מהוקצעים על פי מתכונים יוצאי דופן של השף גיא גמזו, בהם: עוגות ׳ערומות׳ ללא קישוטים וליטושים, עוגיות שוקולד צ׳יפס ביתיות מיוחדות, כוסות של קינוחים קרמיים ועוד.

מחיר משולש עוגה עומד על 38 שקלים ובין העוגות אפשר למצוא שילובים טעימים ומפתיעים כמו למשל: עוגת פאי לימון עם תחתית של בצק תירס, עוגת שוקולד בייגלה המורכבת משכבות של עוגת שוקולד עם גנאש שוקולד וקרם בייגלה מלוח, עוגת פאנפטי שהיא עוגת וניל עם סוכריות צבעוניות, קרם חמאה ומרנג, ועוד. ניתן להזמין בהגעה למקום ובמשלוחים דרך וולט

 הרצל 16, תל אביב יפו 03-9453111

NUNUNU CAKES (צילום: אנטולי מיכאל)
NUNUNU CAKES (צילום: אנטולי מיכאל)

 חדש // פיצריית לה קאפה, כפר סבא
לה קאפה  של השף מורן מירלמן, מייצרת פיצה רומאית אותנטית המורכבת מ-4 סוגי קמחים מאיטליה, בצק אוורירי ופריך העובר התפחה של 72 שעות לפני שנכנס לאפייה בתנור האבן המסורתי, במקום מגוון תוספות מיוחדות, וקינוחים להשלמת החוויה של בילוי מהנה כמו באיטליה!
במקום תוכלו ליהנות מעל 20 סוגי פיצות שנמכרים לפי משקל, המחיר: 100 גרם ב-11 שקלים  לצד מבחר כריכים איטלקיים, מאפים ואלכוהול.
בין הפיצות: פיצת קורנדביף, פיצה חריפה, פיצות לבנות ועוד.

ויצמן 62 כפר סבא

השף מורן מירלמן  (צילום: דוד מויאל)
השף מורן מירלמן (צילום: דוד מויאל)

פיצה JAJA, במחווה לנשים אטלקיות מפורסמות
בפיצה JAJA, חוגגים במשך שבועיים את יום האשה הבינלאומי, עם תפריט פיצות שכולו מחווה לנשים איטלקיות מפורסמות שבחר הפיצאיולו גלעד סלומון. הפיצות עשויות מבצק מחמצת ביגה שעובר תפיחה של 72 שעות.

בין הפיצות: פיצה פראדה- בהשראת המעצבת מיוצ'ה פראדה - פיצה עם קרם סלק, פלחי סלק צלויים, גבינת עיזים, מוצרלה פרסקה, פקאן מסוכר, אורגנו רוקט ושמן זית. פיצה נועזת ויוצאת דופן בדיוק כמו פראדה,
פיצה סופיה- על שם השחקנית סופיה לורן -תפו"א צלויים, 3 גבינות, ריקוטה, פרמזן, עירית, לימון וביצת חופש - פיצה יפה ואלגנטית, עם שילוב טעמים חכם כמו סופיה לורן והכישרון שלה.
פיצה מוניקה – על שם השחקנית מוניקה בלוצ'י - מוצרלה, דובדבני אמרנה, ריקוטה פרסקה, סירופ אמרנה ושקדים קלויים. פיצה ייחודית ביופיה ובטעמה ממש כמו יופיה של מוניקה בלוצ'י
תפריט הפיצות יוגש במשך שבועיים 6.3-19.3
רוטשילד 86 ראשון לציון | 077-9386330

פיצה פראדה (צילום: גיל אבירם)
פיצה פראדה (צילום: גיל אבירם)


תפריט חדש לאלטה בכנרת

השף אור קקון ממסעדת אלטה אשר בכנרת השיק תפריט חדש עונתי ומשתנה, תוך שימוש בחומרי גלם טריים מהשווקים בטבריה ובצפון לצד דגה טריה ונתחי בקר מקומיים.
בין המנות: קרוסטיני פורל מעושן I איולי צלפים, פורל מעושן, צ'ילי, אבן יוגורט  / קרפצ'יו מוסר ים  Iעגבניות קונפי, צ'יפס אורגנו, צ'ילי חריף, בוטרגו, יוגורט כבשים וקרקר כוסמין / קלמרי צרוב   I ליבת חציל שרוף, קלמרי צרוב, קרם סלק, סלק מוחמץ  /טורטליני גבינות I גבינת ריקוטה, אספרגוס ותרד, חמאת מרווה יין לבן/שרימפס / פריים ריב I פירה,  בטטה בגלייז מייפל וטימין, רוטב ברביקיו  ועוד

צומת מושבת כנרת-חוף שלדג. לא כשר טלפון להזמנות 048870040

מסעדת אלטה (צילום: אנטולי מיכאלו)
מסעדת אלטה (צילום: אנטולי מיכאלו)

היישר מחול // ביה"ס הישראלי לקולינריה "בישולים" מציג מאסטר קלאס פטיסרי עם השף קונדיטור ג'וליאן אלוורז
בישולים  יארחו את ג'וליאן אלוורז -אלוף העולם בפטיסרי, שף קונדיטור שנחשב אגדה בתחום הפטיסרי עם קו מוצרים ייחודי משלו למאסטר קלאס של 3 מפגשים במתכונת הדגמה, תוך כדי לווי מקצועי צמוד בתאריכים 14-16 למרץ בהם ידגים וילמד אלוורז קו חדש של מנות, בנוסף למנות הדגל המפורסמות שלו, כמו קינוח הלימון וקינוח הדובדבן.

ג'וליאן אלוורז מקדש את האסתטיקה והירידה לפרטים הקטנים, משחק עם מרקמים, טקסטורות וטעמים.
המאסטר קלאס מתאים לאנשי מקצוע, קונדיטורים ובוגרי לימודי קונדיטוריה ומחירו 3,100 ₪ (2850 ש"ח לבוגרי ותלמידים "בישולים").
להרשמה: טלפון: 03-6819141 www.bishulim-school.com

השף קונדיטור ג'וליאן אלוורז (צילום: אינסטגרם)
השף קונדיטור ג'וליאן אלוורז (צילום: אינסטגרם)

תפריט קינוחים חדש במסעדות קפה גן סיפור
קבוצת קפה גן סיפור משיקה תפריט קינוחים חדש בכל המסעדות שלה שיככב לצד הקינוחים הקלאסיים של המקום.
בין הקינוחים החדשים: סטיקי טופי פודינג – עוגת תמרים, פקאנים וסוכר חום. לחה ועסיסית עם רוטב טופי קרמל וגלידת ריבת חלב / טארט לימון – בצק פריק עם קרם לימון עשיר ומרנג שרוף, מוגש עם סורבה תות, רוטב פירות יער וטוויל שוקולד לבן ופיסטוק / טארט תפוחים – בצק פריך עם תפוחים מקורמלים מתובלים בקינמון וצימוקים. מוגש עם גלידת וניל ורוטב אנגלז ועוד
קפה גן סיפור - חולון, הוד השרון, קרית אונו, הרצליה, ראשון-לציון, אשדוד (כשר) וירושלים (כשר), https://www.gansipur.co.il/

קפה סיפור (צילום: באדיבות הלקוח)
קפה סיפור (צילום: באדיבות הלקוח)

קלוצמן קון לימונה
לקראת פורים משיקה מבשלת הבוטיק קלוצמן את מארז "קלוצמן קון לימון" הכולל בירות וסירופ הדרים להכנת קוקטיילים.
המארז כולל: 8 בירות קלוצמנים – ביניהן, 4 בירות קלמנסי שהן בסיס לקוקטייל שלנו, הדרים נדירים מהפרדס,  סירופ הדרים ייחודי מהפרדס ודף הוראות ומכון להכנת קוקטייל בירה והדרים ייחודי.
הבירות של קלוצמן - מבשלה משפחתית ותיקה הן ייחודיות בנוף הבירות הישראלי ומביאות בירות עם טוויסט לימוני מרענן וטעים, בירות הדרים קריספיות וכיפיות המושלמות לתנאי השתייה בישראל. מחיר 139 שקלים
להשיג דרך האתר

קלוצמן לפורים שמח (צילום: גל קולוג)
קלוצמן לפורים שמח (צילום: גל קולוג)

ד"ר מרק משיק סידרת לחמים חדשה
למאפי הבריאות של ד"ר מרק המופצים על ידי חברת שווקים il מתווספת סדרה פרה ביוטית חדשה.
סדרת המוצרים החדשה 'כוסמין PRE' פותחה במיוחד לפי דרישה של שוחרי בריאות והיא שמה דגש על יתרונות הפרה ביוטיקה. הסדרה החדשה מעניקה לצרכן לחם בריא עם יתרונות בריאותיים, ללא כל חומרים משמרים, בלי סוכר ו-100% כוסמין מלא, בתוספת סיבים פרה ביוטיים.בסדרה החדשה ניתן למצוא לחם כוסמין בתוספת סיבים פרה ביוטיים (18.90 ₪), לחמניות כוסמין (15.90) ופיתות כוסמין בתוספת סיבים פרה ביוטיים (15.90) באריזה חדשנית שלא הייתה קיימת עד היום בשוק הלחם בכלל.

סדרת הכוסמין של ד''ר מרק (צילום: יחצ)
סדרת הכוסמין של ד''ר מרק (צילום: יחצ)

ספיישל פינולי שמח לפורים
הגלידריה הסיצילאנית הצבעונית משיקה לפורים מארז גלידות אלכוהוליות שהולכות לעשות שמח בכל מסיבת פורים.
במארז יוצעו 2 טעמי גלידות אלכוהוליות בטעמים שונים מבוססי אוזו, קמפרי ובייליס וטעם נוסף שוקולדי ומושחת.
בנוסף, יכלול המארז גביעי גלידה שוקולד וסוכריות צבעוניות כך שניתן יהיה לעצב לבד את משלוח המנות שלנו או לחילופין – להיות יצירתיים – ולבנות לבד ליצן גלידה בבית – כאטרקציה ייחודית במסיבת הפורים שלכם.
גלידה במשקל תעלה החל מ 60 שח לחצי קילו. ניתן להגיע לסניפים או להזמין מוולט

גלידת פינולי (צילום: רם שנבל)
גלידת פינולי (צילום: רם שנבל)

Arcosteel  מציגים את סדרת הדיימונד סקיי
סדרת סירים המיוצרים בטכנולוגיה חדשנית מחומר טהור וללא חומרים המזיקים לגוף האדם, בעלי עמידות גבוהה ופיזור חום אחיד ומושלם בציפוי ייחודי DIAMOND SKY הנחשב לציפוי הטוב מסוגו בעולם, הציפוי ייחודי ובעל עמידות גבוהה בפני שריטות, שחיקה ובעל יכולות נון סטיק ייחודיות. הידיות בכלי הבישול  מיוחדות וניתנות לפירוק, הן אינן מתחממות בבישול  טווח מחירים : 199-549 ₪ 
ניתן להשיג: רשת חנויות ארקוסטיל קיצ'ן, רשת חנויות דומו ועוד מגוון חנויות כל בית

 

ארקוסטיל (צילום: יחצ)
ארקוסטיל (צילום: יחצ)