יום העצמאות כבר הפך מזמן ל"יום המנגל" והוא מזוהה עם אירועי על האש בפארקים, בתים ובעצם בכל פינה. וכשאתם אוכלים סטייק טוב, מה יוצא מוצלח מלקשט אותו ברוטב צ'ימיצ'ורי משובח שיקפיץ את המנה בכמה רמות?
לשם כך, בלוגר הבשר הארגנטינאי-ישראלי, ראובן מייסלוס, סיפק עבורנו מתכון לצ'ימיצ'ורי מדהים שישפר כל נתח בשר:
View this post on Instagram
- מכניסים לבלנדר צרור פטרוזיליה, צרור כוסברה, בצל סגול קטן, גמבה, פלפל חריף, חצי ראש שום קלוף, כף מלח, כף פלפל, ו1/2 כוס חומץ תפוחים
- טוחנים בבלנדר כדקה, יוצקים לקערה ומוסיפים 1/2 כוס שמן זית
- מערבבים היטב והרוטב מוכן (עדיף לפחות יום מראש בכדי שהטעמים יתחברו טוב יותר)
- ניתן לשמור בקירור או להקפיא במנות
- מי שאוהב לשחק בטעמים, אפשר להוסיף אורגנו, בזיליקום, לימון ונענע
- הרוטב מצויין לעופות, סטייקים, דגים, בשר, וכבש