יש לא מעט אנשים שלא מכירים את שרי אנסקי ומכירים יותר את הבת הטלוויזיונית מיכל אנסקי.
אבל וותיקי האוכל וחובבי האוכל תמיד ידעו מי זו שרי אנסקי ויפנטזו אוטומטית על כריך הרינג מלוח ועוקצני עם מלא שמנת עשירה.
שרי אנסקי היא בשלנית, מחברת ספרי בישול ועיתונאית אוכל והבעלים של דוכן ההרינג הכי מפורסם בארץ שהתחיל בנמל תל אביב ב-2011. לפני כשנתיים מכרה שרי אנסקי את העסק לאמיר - בנזוגה של מיכל אנסקי, ולפני כשנה נפתח סניף ראשון של שרי הרינג בניו יורק.
אין מה לומר שההצטרפות לשרונה מרקט מעלה את השאלה, האם שרי הרינג עומד להפוך להיות רשת? כנראה שכן אבל עם כשהמטרה היא בינלאומית ופחות מקומית.
מלוח וכבוש
בדוכן החדש בשרונה מרקט יגישו חמישה כריכי דגים : כריך ההרינג ההולנדי הקלאסי והמוכר מכולם – חמאה, שמנת חמוצה, בצל לבן, בצל ירוק וצ‘ילי חריף; כריך טונה מעושנת עם מיונז, לימון סחוט, בצל וצ‘ילי; כריך סלמון מעושן על שמנת ובצל; כריך סלט טונה חריפה לפי המתכון הסודי של אנסקי וכריך ספיישל משתנה אחת לחודש בהתאם לחשקים של שרי – אנשובי, שפרוטים, סרדינים, סנדוויץ' טוניסאי וכד'.
המחיר: 49 שקלים לכל הכריכים.
אם אתם כמונו ובא לכם לטעום מהכל, אז בסניף הזה בלבד ניתן יהיה לקנות שלושה מיני־כריכים בלחמניות רכות וככה תוכלו לטעום כמה סוגים.
שרי הרינג, שרונה מרקט החל מיום שני ה-18 ליולי