מי לא אוהב שניצל שיקום! ואז יילך בבושה לעמוד בפינה (: כי בואו נודה בזה, אין מי שלא אוהב שניצל. גם כאלו שלא אוהבים עוף- אוהבים שניצל. גם טבעונים וצמחונים, מתגעגעים לשניצל וזוללים תחליפים שמחקים שניצל. אני אגלה לכם סוד...שכשהייתי צמחונית (כמעט עשור), כל כך התגעגעתי לשניצל שהייתי מכריחה את אמא שלי להכין מלא שניצלים ואז הייתי זוללת את הציפוי . כן כן, אל תשפטו אותי- לכולנו יש רגעים קשים.
אז חובבי השניצל שימעו נא. יש מצב שאחד השניצלים הטובים שתאכלו נמצא לכם מתחת לבית והכי מפתיע- ברשת לנדוור. לא שאני מזלזלת בלנדוור חס וחלילה אבל במקומות כאלו אתה לא תמיד מצפה לקבל מנות שיפתיעו אותך במחיר או בכמות או באיכות ולכן אני שמחה לומר- תתכוננו לביס ממש ממש טעים.
רשת המסעדות לנדוור, השיקה ממש עכשיו, ארבע מנות שניצל חדשות אשר יוגשו בכ-50 סניפים של הרשת ברחבי הארץ. מנות השניצל החדשות משלבות, תוספות מיוחדות בשילוב עם קלאסיקות מוכרות כגון שניצל וינאי קלאסי או שניצל סנדוויץ של ילדות אבל הרבה יותר טוב.
בין מנות השניצל תהיה גם מנת 'שניצל נאמס', המנה הזוכה של השף גיא רוזמרין שזכה במשימת השניצל בתוכנית 'משחקי השף' ברשת 13. מנה זאת היא המנה הראשונה בהיסטוריה של התוכנית שנכנסת לתפריטי הרשת בפריסה רחבה, כיום לאחר הזכייה שלה כמנה הטובה ביותר בתוכנית.
אז מה בתכל'ס?
טעים. ממש. ומפתיע כבר אמרתי ?
למה מפתיע? כי השניצל הקלאסי מגיע עבה ועסיסי, אין פה עוד פיסת נייר דקיקה עמוסה בציפוי ולא בבשר. הקלאסי ממש גדול ומכסה צלחת ממוצעת והפירה חלבי ורך, ולכן הביס הוא הכי מנחם שיש. אבל ההפתעה האמיתית הגיעה בכריך. בד"כ דוחפים לסנדוויץ פיסת שניצל וכמה מריחות של משהו. פה הלחם הוא רק תירוץ לשניצל! שתבינו שבהתחלה עוד עיקמתי את האף שאין צ'יפס ליד, אבל אחרי שסיימתי אותו לא ממש יכולתי להכניס כלום. טוב אולי צ'יפס אחד. אבל זהו..
הכריך שניצל הזה הוא אחד הביסים הכי כיפיים ומשביעים שזללתי לאחרונה. שתי נתחי שניצל עבים וגדולים אחד על השני כשבינהם דחוסה לה גבינת חלומי צרובה! סלסה ורדה מעט פיקנטית וכל זה נאחז בקושי בשתי פרוסות לחמניית בריוש דקות שנצרבו בחמאה. כך שהלחם הוא מינימלי ותכלס רק בא להחזיק את כל האושר הקריספי הזה.
תנו לי כזה כל יום .
יסלח לי גיא רוזמרין החמוד ממש, המנה שלו גם הייתה טעימה . לא כמו שני הקודמים אבל הרעיון מקסים ומרענן את הביס הסטנדרטי. נתחי השניצל ממש נדיבים והשילוב של החסה והעלים האסייאתים עושה יופי של ביס . לא מנה שתפוצץ אתכם כמו שתי האחרות אבל מנה שווה ממש . המנה הכי פחות טובה מכל הארבעה, אבל עדיין טעימה, הייתה השניצל שייטל ולו רק בגלל עובי השניצל. הנתח היה מעט דק מידי לטעמי ולכן הציפוי הדומיננטי קצת השתלט- מצד שני לכי תריבי עם אוהבי השניצל דק דק. אז תכלס גם זו מנה טובה. אבל אני נשארת עם הקלאסי במקרה הזה.
כמה עולה?
נאמס שניצל- 64 שקלים- יש מצב שפה, בגלל שאין תוספת הייתי מוזילה מעט.
כריך שניצל - 62 שקלים- שווה כל ביס תאמינו לי
שניצל קלאסי עם פירה- 72 שקלים
שניצל שייט עם פירה - 78 שקלים
יאללה תהנו לכם;