גלנבו סינבון פקאן בסיס סינבון במילוי קרם קרמל מלוח בציפוי שוקולד בלונדיז של השף קונדיטור תומר אומנסקי, גלנבו פיסטוק לימון עם קרם מסקרפונה פיסטוק נימוח, ציפוי שוקולד לבן, מחית פיסטוק וקישוט פיסטוקים טחונים של מתכונאית המתוקים עדי קלינגהופר וגלנבו קראמבל תפוחים אלכוהולי המשלב גלנמורנג'י נקטר ד׳אור- בסיס ביסקוויט חמאה פריך, קרם גבינה ווניל ולב של פלחי תפוחים שהושרו בוויסקי- בציפוי שוקולד בלונדיז של השף אבי ביטון הם רק חלק קטן ממה שימתין לכם ב- 'גלנמבוסרי', "פופ-אפ" הקרמבואים המושחת והיצירתי של מותג הוויסקי Glenmorangie, ש-'פיד' האינסטגרם שלכם חיכה לו כל החורף.

ה-'גלנמבוסרי', שיקום למשך עשרה ימים בלבד, בין ה-12-22/1, בלב שדרות רוטשילד בתל אביב, הוא פרי שיתוף הפעולה של מותג הוויסקי סינגל מאלט המוערךGlenmorangie  עם שלושה מאסטרים של קינוחים: זוכה "בייקאוף ישראל", הקונדיטור תומר אומנסקי, מתכונאית המתוקים ובעלת בלוג האפייה המצליח 'עדיקוש', עדי קלינגהופר, ומי שעומד לככב כשופט בריאליטי החדש "הקינוח המושלם", השף המוכשר אבי ביטון. כל אחד מהשלושה זכה ליצור שלושה קרמבואים יוצאי דופן, מסקרנים ולעיתים אף עמוסי קרם אלכוהול שקיבלו את מלוא ההשראה מהטעמים המדויקים והייחודיים שמאפיינים את הנוזל המוזהב שבבקבוקי Glemorangie.  

ב-"פופ-אפ", יתקיים בחלל בתוך "מלון 65" מבית רשת מלונות הבוטיק אטלס, הממוקם בלב שדרות רוטשילד בתל אביב, שם יוצעו למכירה, לאכילה במקום, בטייק אוואי או במשלוח באמצעות חברת תן ביס, תשעה קרמבואים שפותחו על ידי שלושת המאסטרים"

הקונדיטורית עדי קלינגהופר - מתכונאית בעלת בלוג האפייה המצליח ״עדיקוש״ | גלנבו פיסטוק לימון -קרם מסקרפונה פיסטו, קארד לימון, בציפוי קריספי שוקולד לבן ומחית פיסטוק ופיסטוק פציח /  גלנבו קרמל מלוח ובייגלה בסיס ביסקוויט חמאה פריך, קרם מסקרפונה, לב קרמל מלוח בציפוי של שוקולד בלונדי ושברי בייגלה פציח  / גלנבו פטל שוקולד לבן אלכוהולי המשלב גלנמורנג'י סיגנט,  קרם שוקולד לבן, במילוי לב רוטב פטל בציפוי שוקולד לבן ורדרד וטופינג של שבבי תות.

קרמבו וויסקי- מה עוד אפשר לבקש (צילום: אפיק גבאי)
קרמבו וויסקי- מה עוד אפשר לבקש (צילום: אפיק גבאי)

שף אבי ביטון - מי שעומד בראש מסעדת ״קפה פופולר״ ומעדניית ״סוליקה״ | גלנבו מון בלאן ערמונים אלכוהולי המשלב גלנמורנג'י קינטה רובן בסיס דקואז לוז,  במילוי קרם וניל וציפוי שוקולד לבן /  גלנבו ברולה תות חורפי -קרם ברולה – בסיס ביסקוויט דקואז לוז-קרם וניל לקרמשניט  אינסרט תות, בציםוי שוקולד לבן קריספי אדמדמם ושבבי תות  / גלנבו קראמבל תפוחים אלכוהולי המשלב גלנמורנג'י נקטר ד׳אור- בסיס ביסקוויט חמאה פריך, קרם גבינה ווניל ולב של פלחי תפוחים שהושרו בוויסקי- בציפוי שוקולד בלונדיז וברס.

קונדיטור תומר אומנסקי - זוכה העונה השנייה של תחרות ״בייקאוף ישראל״  | גלנבו סינבון פקאן על בסיס סינבון במילוי קרם קרמל מלוח מעודן, רוטב קרמל מלוח בציפוי שוקולד בלונדיז-דמררה מוזהב ופקאן מוזהב  / גלנבו דאבל שוקויסקי אלכוהולי המשלב גלנמורנג'י אורינל 10 שנים על בסיס בראוניז שוקולד עשיר עם קרמו שוקולד מאוורר וטראפלס שוקולד ויסקי, ציפוי נוגט קריספי ואבקת קקאו מוזהבת / גלנבו אקזוטי רפאלו – בסיס פריך ,קרם מנגו פסיפלורה אקזוטי, טראפלס שוקולד לבן קוקוס-ציפוי קריספי צהוב ושבבי מנגו.

כל אלו יוגשו לצד קוקטיילים מיוחדים שנרקחו במיוחד לאירוע:

  •  Tropical X – גלנמורנג'י X, סירופ אננס, מיץ תפוזים ולימון- למי שמחפש משקה פירותי ומתקתק
  • Fever Tree- גלנמורנג'י X טוניק-משקה ים תיכוני עם טוויסט של לימון למי שמחפש משקה קליל ומרענן
  • X & Apples - גלמורנג'י X, מיץ תפוחים טבעי, ליים וקינמון- למי שמחפש דרינק חמצמץ ופירותי

לצד שלל גלנבו שניתן יהיה לרכוש במקום יוצעו מארזים ובהם שישה גלנבואים לבחירה לצד בקבוק גלנמורנג'י במחיר של 280 ₪ בלבד לרכישה במקום או במשלוח תן ביס עד הבית-

http://www.glenbosserie.co.il/lp/winter2023

12-22.01.23 מלון 65 - רוטשילד 65, תל אביב ימים א-שבת (כולל סופ"ש)