יפו תל אביב מארחת את מלגו ומלבר
לערב אחד יפתח חיים כהן את מטבחו ויארח את מוטי טיטמן לדואט קולינרי טעים במיוחד
10.1.23 יום שלישי החל מ 18:30 ושבוע אחרי יכנס חיים כהן למטבח של מלגו ומלבר
מנות לדוגמה:קרוקט הוואנה , תירס שרוף, פרמז'ן, קרם הבנרו / צלחת שרקוטרי- ברזאולה וקורנביף, מלפפון חמוץ / לחוח ונקניקיית צ'וריסו, איולי חרדל וכרוב כבוש /אניולוטי , בצל שרוף מסקרפונה ומוח עגל, ציר עוף חום וסחוג / מולים במיסו לבן, בייקון, כרישה, מנגולד וסלרי. / חזה ברווז צרוב, אורז אסור, רוטב תפוזים סומק.
* מספר מקומות מוגבל *יש להזמין מקומות מראש : מסעדת יפו-תל אביב | יגאל אלון 98, ת״א | טל. 03-6249249 |
תפריט ציידים חדש למסעדת בית הצייד מכפר ג'יש
מסעדת בית הצייד, מהכפר ג'יש (גוש חלב),משיקה תפריט בשרים חדש, ויין בוטיק פרייבט לייבל של המסעדה.
בין המנות החדשות: סלט שנקליש: גבינת שנקליש מתובלת, מלפפונים, עגבניות, חסה, ברוטב עגבניות, בעיטור צנוברים. (55 ₪) / נתחי אסאדו מהמעשנה, מוגשים על גריל אישי לצד צ'ימצ'ורי וקונפי שום. (מנה לסועד 40 ₪); / נתח ואסיו (חזה תחתון פאלדה), מיושן 20 יום. (מנה זוגית 260 ₪) ועוד
לצד המנות החדשות יוכלו הסועדים בסופי השבוע לבחור מתוך תצוגת בשרים את הנתחים שבא להם.
כמו כן הושק תפריט יינות פרייבט לייבל של המסעדה שנוצר בשיתוף עם ב\יקב הר זמר בדישון בליווי היינן והבעלים של היקב עופר גדסי.
מסעדת hunter house, (בית הצייד), בכניסה לכפר גי'ש (גוש חלב), ליד
בניין המועצה, פתוח: א'-שבת: 12:00-23:00; טל': 04-8722708;
מינה טומי בתפריט יפני חדש
הרשת משיקה תפריט יפני חדש עם טכניקות חיתוך מסורתיות ושימוש בחומרי גלם יפנים מסורתיים כמו למשל פוריקקה – תבלין יפני המורכב מתערובת דגים יבשים, זרעי שומשום, אצות קצוצות, סוכר ומלח שמפזרים על אורז, פניני אורז יפניים מתובלים המיוצרים ביפן הנקראים 'בובו אררה' ועוד.
בין המנות: טמארי טונה וכבד אווז - כדורי אורז מתובלים בבוטנים חריפים ועלי מיקרו שיסו, עם טטאקי טונה אדומה בשומשום - וואסבי, כבד אווז, איולי יוזו ובצל ירוק / שיה רול – דג לבן, שיטאקי ואספרגוס, עטוף בסלמון ומעוטר בקושו ליים, ספייסי מיונז ושבבי טמפורה / רול קיסר – דג לבן בטמפורה, מחית כמהין, מלפפון וסריראצ'ה, עטוף בבצל ואבוקדו, מעוטר בטוביקו ורוטב פונזו-וואסבי / טרה – 6 יח' סושי בטרה מצופה בפניני אורז יפניים מטוגנים, עם טרטר סלמון מתובל ברוטב פונזו-יוזו וקושו לימון, איולי יוזו וטוגראשי
סניפים: תל אביב, חיפה, קריות , עין שמר.
שעות שמחות לנורדר
ה-NORDER, בר-מסעדה שנפתח ממש לאחרונה מרחיב את הפעילות שלו ומשיק שעות שמחות שוות במיוחד. שעת הפתיחה תוקדם ל-17:00, ובין השעות 17:00 ל-19:00, באמצע השבוע, יהנו הסועדים מ-25% הנחה על כל תפריט האוכל והשתיה.
בין מנות האוכל: קולורבי מפויח (שמן זית ברנע, גבינת פנחס, זעתר, דבש פרחי בר) / קרם תירס (בר ים בחמאה חומה, צ'ילי מותסס, קריספי כרישה) מולים (חמאה, יין לבן, ציר דגים, וינגרט שיפקה מותסס)
דיזנגוף 245, תל אביב יפו להזמנות: 073-3319417
בראנץ' חורפי בדרימרי בייקרי ביסטרו
מדי בוקר מוגשת בדרימרי ארוחת בוקר חלומית, ועשירה, ועם בוא החורף שדרג השף עידן מיימון את הארוחה עם מנות חדשות
בין מנות הבראנץ': פרצלסון – קרואסון פרצל, עם ממרח עגבניות, מוצרלה עגבניות ובזיליקום ; אגז בנדיקט- בריוש, ביצים עלומות, תרד בר, בצל, רוטב הולנדייז ;בייגל בריוש- סלמון, גבינת שמנת, אבוקדו, ביצה קשה 58 ; קרואסון בולאנז'רי- טחינה, חציל, ביצה קשה, עגבניות שרופות, מלפפון חמוץ ובצל 48 ; בורקס פינוקים – מאפה בצק עלים עם חלומי, אבוקדו, ביצה קשה מלפפון חמוץ / ברד פודינג – פירות יער גלידת שמנת חמוצה ומגוון מאפי בוקר כגון:קווין אמאן וקרם פטיסייר טופי מלוח ; קוראסון גאנדויה שוקולד אגוזים ושבבי פייטה ועו7ד
ארוחת הבוקר מוגשת מדי יום 9.00-12.00 , בימי שישי, 8.00-14.00. הסיבים 49 פתח תקווה | 03-9503330
פיצה האט "מחדשת" את הצ'יזי בייטס!
לכבוד חודש הצ'יזי בייטס, פיצת הצ'יזי בייטס רמיקס חוזרת בטעמים מפתיעים: שום שמיר מקפיץ / סריראצ'ה חריפה / הום פרייז.
פיצת צ'יזי בייטס היא פיצה מבצק דק עם 28 נגיסי גבינה בשוליים, בטעמים שום שמיר, סרירצ'ה והום פרייז. כמו כן יהיו מבצעים כגון: מזמינים צ'יזי בייטס רמיקס ופיצה משפחתית – במחיר של 60 ₪ כל אחת / צ׳יזי בייטס + תוספת + שתייה ב110 ₪ / פיצה צ׳יזי בייטס ושתי פיצות כנאפה אישיות ב125₪ / ומבצע רותח לאוהבי הצ׳יזי בייטס: שתי משפחתיות צ׳יזי בייטס במחיר מיוחד של 129 ₪
חגיגות 14 להמבורג עם בירה בשקל!
מסעדת "המבורג" חוגגת את השנה ה 14 להיווסדה, עם מבצע של בירה בשקל! כל מי שמזמין את אחת המנות העיקריות מקבל כוס בירה מהחבית ברייפיל למשך כל הארוחה בעלות של שקל אחד". מבצע זה נועד על מנת להוקיר תודה ולפנק את קהל לקוחותינו, ולא רק. בנוסף, הושקו מנות "ספיישל המבורג" חדשות, הכוללות בין היתר את מנת "השחיתות" והמבורג אננס.
רחובות, המדע 1 (פארק המדע)
שירז פטיסרי בקרמבו אקסטרא לחורף
לכבוד החורף החליטו בשירז פטיסרי לקחת את זה רחוק ולהכין קרמבו בטעמים שכולם אוהבים, עם תחתיות משוגעות וטעמים מיוחדים.
בין הטעמים: קרמבו פיסטוק עם תחתית עוגיית פיסטוק מצופה שוקולד לבן ושברי פיסטוק קלוי / קרמבו לימון- תחתית בצק פריך עם קרם לימון ומרנג איטלקי בציפוי שוקולד לבן מגנום וגרידת לימון / קרמבו גבינה- תחתית גבינה עם בצק פריך ומרנג איטלקי בציפוי שוקולד לבן מגנום ופטל יבש וקרמבו שוקולד במיוחד לילדים עם תחתית פאדג שוקולד מרובע ומרנג איטלקי בציפוי שוקולד מריר מגנום וסוכריות צבעוניות.
למשלוחים באזור המרכז בטלפון: 03-5558988 ניתן להזמין באון ליין דרך וולט או דרך תן ביס
סיור ליקוט חורפי תנ״כי בנאות קדומים בעקבות הספר ״מסע שורשים״
ד״ר טובה דיקשטיין ,מומחית עולמית לאוכל מקראי ומחברת ״מסע שורשים״ ספר תולדות המטבח הישראלי מתקופת המקרא, מזמינה לסיור ליקוט חורפי ייחודי וארוחה חוויתית , בעקבות הירקות של המטבח המקומי והישראלי הקדום.במהלך הסדנא, יאספו את צמחי הבר העונתיים ששימשו את תושבי הארץ בעת העתיקה-למשל, החלמית של איוב. נסיים בהכנת מאכלים מזינים מצמחי הבר והפרחים החורפיים בינהם אספרגוס בר,חרדל ועוד ועוד
לגילאי 18 ומעלה | עלות : 160 ש"ח למשתתף 20/1 פארק נאות קדומים 08-9770734
רשת הונו סושי פותח תסניף חדש בחולון
בימים אלו נפתחה בחולון WOK &SUSHI HONO. במסעדה החדשה האורחים יוצאים למסע סביב המנות הקלאסיות של המזרח הרחוק עם אינטרפרטציה ים תיכונית הכוללת בין השאר שימוש בחומרי גלם כגון פיסטוקים קלויים, שערות קדאיף, פקנים מסוכרים, צ'יפס בטטה ועוד.
בין המנות: סופיסטוק – רול 8 יח' סלמון אפוי, טמאגו ואבוקדו במעטפת סלמון נא מיונז יפני ופרורי פיסטוק. (55 ₪ ) / סושי קדאיף רול-רול 8 יח' סלמון אפוי, גבינת שמנת צמחית, אבוקדו ושיטאקי במעטפת סלמון נא, קדאיף, טריאקי ועירית. (58 ₪) / Coco קארי- אטריות תרד, נתחי עוף, קארי ירוק, חלב קוקוס, ברוקולי בצלים, פלפלים ופטריות עם עשבי תיבול, ציר תאילנדי ובוטנים. (67 ₪)
רחוב המשביר 1 חולון. להזמנות 2919* www.hono.co.il
אמיליה משיקה קייטרינג חיצוני
מסעדת אמיליה חיפה המציעה חוויה איטלקית לכל המשפחה, משיקה שירות חדש של קייטרינג חיצוני לאירועים עד 120 איש. הקייטרינג כולל טאבון נייד לאפיית פיצות ופוקצ'ות, זאת לצד תפריט פסטות, סלטים טריים ומטבלים בהכנה במקום.
בתפריט הקינוחים מוגשים וופל בלגי בתוספת שוקולדים וכן גלידה איטלקית במבחר טעמים מתוצרת עצמית של אמיליה
אתר https://emilia-haifa.co.il טל' 04-8289181
שגב אקספרס קריון חוגגת יום הולדת 5
לכבוד חגיגות 5 השנים, המסעדה האהובה משיקה כרטיס הטבות חדש ותפריט ספיישלים
בין המנות החדשות סלט סלמון / מרק תירס קוקוס חריף קארי ומוסר ים / מוקפץ רייס & דג
דרך עכו 192 קריית ביאליק (קריון)073-2665555 שלוחה 2
חסל סדר שקיות הניילון - אמפמ מפנקת את חברי המועדון שלה
במהלך חודש ינואר תחלק am:pm למצטרפים חדשים למועדון בכל אחד מ-59 סניפי הרשת,סלי קנייה רב פעמיים בעיצוב רטרו שיק שניתן לתלות בכיף גם על כידון אופניים - לחוויית קנייה אורבנית, נוחה ואופנתית. בנוסף ייהנו המצטרפים החדשים גם מ-10% הנחה על הקנייה הבאה בחנות (לא כולל מוצרי אלכוהול, טבק ועישון).
מותג וופלים חדש הגיע לשכונה
דנשר, מרחיבה את מותגי היבוא והמזון ומשיקה מותג וופלים איטלקי חדש תחת השם Galbusera'' בצפון איטליה מזה שלושה דורות במבחר טעמים ובמגוון צורות:וופלים קוביות במילוי קרם אגוזי לוז ושוקולד ובמילוי קרם חלב, וופלים ארוכים בשלושה טעמים שונים, עם מילוי כפול ותוספת שבבים מגוונים. הוופלים של גלבוסרה אינם מכילים שומן טרנס, שמן דקלים, צבעים וחומרים משמרים מלאכותיים ורכיבים מהונדסים גנטית.מחיר: מגוון הפריטים במחירים מומלצים לצרכן בטווח של 10-15 ₪ / אריזות אישיות 5 ₪
ניתן להשיג ברשתות השיווק