בניגוד לפירות אחרים אשר גדלים על העצים, האבוקדו לא מבשיל עד קצירתו. אבוקדו לא בשל שומר על צבע בהיר, גם לאחר קטיפתו, והוא די מוצק כאשר לוחצים עליו ונוגעים בו. הסימן המובהק לכך שהאבוקדו בשל הוא קליפה בצבע כהה יותר, והתרככות. לעיתים, יש מקרים של הבשלה יתרה, כאשר האבוקדו כהה מאוד והפרי הוא עיסתי יתר על המידה לאחר לחיצה עליו. במקרה כזה, צריך לתפוס את הסכין וליהנות מהאבוקדו כל עוד אנחנו יכולים.
בואו לשדרג את האנגלית שלכם: לחצו כאן לשיעור ניסיון מתנה וללא התחייבות>>
להלן דרך בטוחה ומהירה שתעזור לנו להבשיל אבוקדו במהירות הבזק:
עלינו להניח אבוקדו שעדיין לא הבשיל בשקית נייר חומה יחד עם תפוח או בננה למשך יומיים-שלושה, עד ההבשלה. טכניקה זו מתאפשרת בעקבות אתילן, הורמון צמחי המשפיע על תהליכים כגון הבשלת פירות, ונמצא בתפוחים ובננות. שילוב המרכיבים והפירות בתוך שקית נייר חומה תאיץ את תהליך ההבשלה.
שיהיה בתיאבון!