מסעדת "ג׳ורג׳ וג׳ון" במלון "דריסקו" בתל אביב היא המסעדה הישראלית הבכירה ביותר שהגיעה למקום השישי בטקס 50 המסעדות הטובות במזרח התיכון בחסות "סן פלגרינו".
בטקס נוצץ שהתקיים אמש באבו דאבי בנוכחות מסעדנים ושפים בכירים מכל רחבי המזרח התיכון זכה השף תומר טל מהמסעדה התל אביבית במיקום הגבוה ביותר בדירוג.
הערב יבשל טל באחת מארוחות ה-"signature" של ה-50 בסט במלון "grand Hyatt" בארוחה שהיא "סולד אאוט".
אבי זק, מבעלי מלון "דריסקו" ומסעדת "ג׳ורג׳ וג׳ון" מסר למעריב: "אני גאה בכל הצוות על העבודה הקשה וחולק את ההישג ששמור לכל עשרות העוסקים במלאכה החל מהטבחים, המלצרים, הברמנים ועד שוטפי הכלים. לכולם חלק בלתי נפרד בהצלחה".
עוד אמר זק, כי "כשהכרתי את תומר לפני חמש שנים, הצבנו יחד משימות ברורות ובראשן לארח במקצועיות את אורחי המלון והמסעדה ולהותיר חותם קולינרי בישראל. אין מאושר ממני על כך שהמסעדה שהקמנו יחד הפכה להיות לאחת המובילות בכל המזרח התיכון".