כשמוזיקה טובה פוגשת אוכל איכותי, מעשה ידיהם של שפים מובילים באירוח של רשת בתי המלון ישרוטל - יש להניח שצירוף כזה יהיה חוויה למשתתפים, והוא גם צפוי להפוך למסורת.
פסטיבל יאם (ישרוטל, אוכל ומוזיקה) באילת, העיר שבה השמש זורחת תמיד, ייערך בסוף השבוע 11-9 במרץ, וישלב חוויה קולינרית, שאותה יספקו השפים יוסי שטרית, דר נוף עתאמנה, רז רהב ואבי ביטון, לצד שפים צעירים שירכיבו את הפוד טראקס עם מנות רחוב מגוונות, וכן מוזיקה של היוצרים רן דנקר ופבלו רוזנברג ואומנים נוספים מהשורה הראשונה.
שף הפטיסרי הבינלאומי דויד גיל יגיש בפסטיבל פופ אפ קינוחים שהפכו אייקונים תוך הצגת חזות מעולם תוכן אחר לחלוטין.
המופע המרכזי בקבלת שבת יהיה מועדון הקצב של אביהו פנחסוב, DJ דלית רצ'שטר תארח את רן דנקר בפאב המאנקיס ו-DJ דני תובל בסט לייב עד השקיעה במתחם קבלת השבת. ואם לא די בכך, רשת ישרוטל, החוגגת 40 שנה להקמתה, תשלים את האירוע בסדנאות של יין, בירה, קוקטיילים וקפה.