קמאקורה והשף איליה גולדמן חוגגים 3 שנים למסעדה בסדרת ארוחות קייסקי עם השפים המוערכים בישראל.
מסעדת "קמאקורה" השוכנת במלון הבוטיק היוקרתי אינדיגו במתחם הבורסה ברמת גן חוגגת 3 שנים להיווסדה בסדרת ארוחות קייסקי עם השף איליה גולדמן, בהשראת מסורת הקייסקי- ארוחת טעימות ששמה דגש על האירוח, ההקפדה על העיצוב ועל הטעמים המיוחדים
החודש בחר גולדמן לארח את שף איל לביא לשתי ארוחות משותפות בימים שלישי ורביעי 14-15/3. את הארוחה ילוו יינות מובחרים שהותאמו במיוחד למנות על ידי היינן (Master of Wine) עידו לוינסון.
אייל לביא מתמחה במטבח צרפתי ים-תיכוני, עם דגש על מטבח ביסטרו עילי. לביא שכיכב בשורה של מסעדות מצליחות כמו בר פירות ים בהרצליה, פסטיס בשדרות רוטשילד ורוקח 73 בתל אביב, מגיע לקאמקורה המושתתת על המטבח היפני הבשרי. יחד הם יצרו ארוחת טעימות יצירתית במיוחד על קו טוקיו פרובאנס.
בארוחת הקייסקי המשותפת יגישו צמד השפים תפריט טעימות בן 8 מנות, כך למשל אחת המנות המפורסמות ביותר של לביא- הבויאבס, קיבלה טוויסט יפני ותוגש כפילה דג ים , בויאבס דאשי, סלט אצות ושומר בוינגרט יוזו, נורי טמפורה ואיולי ווסאבי.
טעימה נוספת מהתפריט היא אספרגוס ברוטב גומא, ביצה רכה, פוריקקה וקייל פריך וקינוח שכולו שילוב צבעוני של שני המטבחים - פנקוטה פירות יער, קומקווט כבוש, ג'לי מנדרינות, שטרויזל שוקולד לבן ומיקרו שיסו.
בתפריט היינות שהרכיב היינן עידו לוינסון יינות מובחרים כמו: BETA כתום, אלטיטיוד 720+, גריי בלנד, סגל לא מסונן ועוד ניתן להזמין כוס יין או מסלול מותאם למנות 3 כוסות ב 99 ₪ לסועד/ 5 כוסות ב 135 ₪ לסועד.
ימים שלישי ורביעי 14-15/3. מחיר: 280 שקלים לסועד. יש להזמין מקומות מראש בטלפון: 073-2777778
השגחת צוהר.