״פסטיבל יאם - ישרוטל, אוכל ומוזיקה״ נפתח היום (חמישי) ברשת "ישרוטל", שהחליטה להעניק לאורחיה חוויה קולינרית מיוחדת. לכל מלון שובץ שף - השפים יוסי שטרית, רז רהב, נוף עתמאנה, אבי ביטון ושף-קונדיטור דיויד גיל מספרד שעושה פופ-אפ קינוחים.

השפים צוותו למלונות "רויאל ביץ'", "אגמים", "שלמה המלך" ו"ספורט", שאורחיהם יהנו חוץ מהאוכל שבמלון גם ממנות השף.

״פסטיבל יאם - ישרוטל, אוכל ומוזיקה״  (צילום: אלון חכמון)
״פסטיבל יאם - ישרוטל, אוכל ומוזיקה״ (צילום: אלון חכמון)

שף יוסי שטרית: "אווירה מדהימה ש'ישרוטל' יצרה, תמיד כיף לצאת מאזור הנוחות לדברים שעשינו בעבר ולהאכיל אנשים. המנות יהיו חלק מהמנות שיחולקו בחדר האוכל. זו אווירה אחרת, מאחלים בהצלחה לפסטיבל". 

״פסטיבל יאם - ישרוטל, אוכל ומוזיקה״  (צילום: אלון חכמון)
״פסטיבל יאם - ישרוטל, אוכל ומוזיקה״ (צילום: אלון חכמון)

הפסטיבל, שהחל היום כאמור, יסתיים ביום שבת.