״פסטיבל יאם - ישרוטל, אוכל ומוזיקה״ נפתח היום (חמישי) ברשת "ישרוטל", שהחליטה להעניק לאורחיה חוויה קולינרית מיוחדת. לכל מלון שובץ שף - השפים יוסי שטרית, רז רהב, נוף עתמאנה, אבי ביטון ושף-קונדיטור דיויד גיל מספרד שעושה פופ-אפ קינוחים.
השפים צוותו למלונות "רויאל ביץ'", "אגמים", "שלמה המלך" ו"ספורט", שאורחיהם יהנו חוץ מהאוכל שבמלון גם ממנות השף.
שף יוסי שטרית: "אווירה מדהימה ש'ישרוטל' יצרה, תמיד כיף לצאת מאזור הנוחות לדברים שעשינו בעבר ולהאכיל אנשים. המנות יהיו חלק מהמנות שיחולקו בחדר האוכל. זו אווירה אחרת, מאחלים בהצלחה לפסטיבל".
הפסטיבל, שהחל היום כאמור, יסתיים ביום שבת.