לאחר חודשים רבים של הכנות כעת זה קורה: רשת קפטן בורגר, בבעלותו של המסעדן יקי כביר, משיקה המבורגר רידיפיין מיט חדש שמצטרף לתפריט הרחב של הרשת. שיתוף הפעולה עם חברת הפודטק "רידיפיין מיט" שמייצרת "בשר-חדש" ללא רכיבים מן החי בטכנולוגיות מתקדמות, 'הולידה' את מנת ההמבורגר החדשה של הרשת שתחליף את המנות הטבעוניות הקיימות. המנה החדשה תציע לקהל המפחיתנים, שומרי הכשרות, צמחונים והטבעוניים אופציה עסיסית, איכותית וטעימה בישיבה באחת ממסעדות הרשת בכל ברחבי הארץ מעפולה ועד אילת או במשלוח עד הבית.   

ההמבורגר של 'רידיפיין מיט' יקבל את אותו תהליך הכנה שמייחד את הרשת, "הסמאש" - או המבורגר "שפכטל" – הקציצה נמעכת על פלאנצ'ה, נצלית זמן קצר מכל צד ונכנסת ללחמנייה, במידת עשייה אחידה. 

המנה הטבעונית כוללת: רידיפיין קפטן בורגר/ ארוחת רידיפיין קפטן בורגר – כ-120 גרם קציצה, חסה, עגבניה, בצל, חמוצים, קטשופ וחרדל. 
מחיר לארוחת רידיפיין: 66 ₪ 

להזמנות