מצרכים:
3.5 כוסות קמח - תערובת ללא גלוטן
6 ורבע כפות סוכר
1.5 כף שמרים יבשים
2 כוסות מים
חמישית כוס שמן קנולה
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
1. מכניסים לקערת המיקסר את תערובת הקמח ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים ומערבבים במהירות נמוכה.
2. תוך כדי ערבוב יש להוסיף למיקסר את הנוזלים ולערבב במשך 2 דקות נוספות.
3. מוסיפים את המלח, מערבבים במהירות בינונית למשך 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.
4. יוצרים מהבצק כדורים ואופים בתנור בחום גבוה 205-215 מעלות צלסיוס למשך כ-15 דקות.
5. לציפוי וקישוט קיים מגוון אינסופי של תוספות טעימות כמו שוקולד חלב, סוכריות ורדים, סוכריות פנינים, קרם לקישוט ועוד. חג שמח וטעים.