מצרכים:
3.5 כוסות קמח - תערובת ללא גלוטן   
6 ורבע כפות סוכר    
1.5 כף שמרים יבשים  
2 כוסות מים 
חמישית כוס שמן קנולה  
1 כפית מלח   

אופן ההכנה:
1.
מכניסים לקערת המיקסר את תערובת הקמח ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים ומערבבים במהירות נמוכה.
2. תוך כדי ערבוב יש להוסיף למיקסר את הנוזלים ולערבב במשך 2 דקות נוספות.
3. מוסיפים את המלח, מערבבים במהירות בינונית למשך 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.
4. יוצרים מהבצק כדורים ואופים בתנור בחום גבוה 205-215 מעלות צלסיוס למשך כ-15 דקות.
5. לציפוי וקישוט קיים מגוון אינסופי של תוספות טעימות כמו שוקולד חלב, סוכריות ורדים, סוכריות פנינים, קרם לקישוט ועוד. חג שמח וטעים.

לא לצליאקים בלבד. סופגניות ללא גלוטן של ביגה (צילום: יחצ)
לא לצליאקים בלבד. סופגניות ללא גלוטן של ביגה (צילום: יחצ)