ברד פודינג, עוגת גבינה ותותים

החומרים:
חלה בינונית, פרוסה לקוביות גדולות
4 ביצים בגודל L
3 חלמונים מביצה בגודל L
¼1 כוסות חלב 3% תנובה
1 מכל שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
¾ כוס (150 גרם) סוכר לבן + 2 כפות לפיזור על המאפה
¼ כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
קליפת לימון מגוררת מלימון שלם
½ חבילה גבינת כנען "השף הלבן", מפוררת דק
1 קופסת תותים קטנה, פרוסים לפרוסות עבות (אפשר לשמור מעט תותים חצויים לקישוט מלמעלה)

אופן ההכנה:
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, החלמונים, החלב, השמנת, ¾ כוס הסוכר, המלח וקליפת הלימון המגוררת. מוסיפים פנימה את פירורי הגבינה. מערבבים פנימה את קוביות החלה והתותים ומערבבים עד שהתותים מפוזרים בצורה די אחידה. 

מעבירים את התערובת לתבנית ונותנים לתערובת לספוג את הנוזלים במשך חצי שעה לפחות, לפני האפייה. 

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

מפזרים על המאפה שתי כפות סוכר ואופים כ־40 דקות, עד שהמאפה מתחיל להזהיב.