כמידי שבוע מביאה ד"ר מאיה רוזמן את המתכון השבועי בתוכניתה ב-103FM, והפעם: פיצה מבטטה.

מרכיבים:

בטטות

רוטב שקשוקה מוכן

גבינת מוצרלה מגוררת, אפשר גם בולגרית 5%

אופן ההכנה:

מקלפים בטטות, חותכים לפרוסות, מרססים בספריי שמן, מפזרים מלח גס, ואופים ב-170 מעלות במשך כחצי שעה.

מוציאים מן התנור, מורחים על כל בטטה רוטב שקשוקה מוכן (זה מרכיבים טבעיים בלבד ורק כ-60 קלוריות במאה גרם), מפזרים מוצרלה או בולגרית, מחזירים לתנור לעוד כ-10 דקות, מוציאים ומגישים. בתיאבון!