טארטלטים טבעוניים עם שוקולד וחמאת בוטנים

מצרכים (ל־8 טארטלטים):
לתחתיות:
5 תמרי מג'הול
2 כוסות שיבולת שועל דקה
3 כפות רסק תפוחים
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס חמאת בוטנים טבעית
1/8 כוס סירופ מייפל

למילוי:
100 גרם שוקולד מריר מומס
1/4 כוס חמאת בוטנים טבעית

לקישוטים:
תותים, אוכמניות, פירות העונה, בוטנים גרוסים

אופן ההכנה:
1. מועכים את התמרים לעיסה בקערה.
2. מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב. לשים היטב בעזרת הידיים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מרפדים תבנית מאפינס במנג׳טים. מחלקים את הבצק לשמונה חתיכות. מרדדים כל חתיכה לעיגול ומרפדים בעזרתה את השקע של המאפין.
4. ממיסים שוקולד מריר בפולסים של 30 שניות במיקרוגל. מוסיפים לשוקולד המומס את חמאת הבוטנים ומערבבים היטב עד לאיחוד.
5. ממלאים כל שקע של מאפין בתערובת ומכניסים למקפיא למשך 15 דקות.
6. לאחר 15 דקות, מוציאים את הטארטלטים ומקשטים בפירות שאוהבים.

מתכון של veganati@

הפסקת אוכל | מתכון יומי לסגר | בשיתוף עם דף האינסטגרם israeli_kitchen@