החומרים:
6 ביצים בגודל L
½ כוס (120 מ"ל) חלב תנובה
1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה תנובה 5% או 9% תנובה
½ כוס (70 גרם) קורנפלור
2 שקיות סוכר וניל
קורט מלח
1 כף חמאה או ספריי שמן
למילוי:
150 גרם קוביות שוקולד לבן
⅔ מכל (140 מ"ל) שמנת לבישול 10% "השף הלבן"
לקישוט:
50 גרם שוקולד לבן או שוקולד חלב, מגורר (לא חובה)
אופן ההכנה:
מערבבים את כל מרכיבי הבלילה בקערת מיקסר.
משמנים מחבת בקוטר 20־22 ס"מ במעט חמאה או שמן ומחממים על להבה בינונית. נוטלים מהבלילה במצקת, יוצקים למחבת, ומטים כך שהבלילה תצפה את התחתית. מטגנים כדקה או שתיים עד שהבלילה מתייבשת. הופכים צד ומטגנים עוד כחצי דקה ומעבירים לצלחת. משהים בטמפרטורת החדר.
הכנת המילוי: בסיר בינוני מחממים יחד את השוקולד הלבן והשמנת תוך כדי ערבוב עד שכל הגושים נעלמים.
להרכבה: מורחים על כל קרפ כף מהרוטב החם. מקפלים את הקרפ לחצי ואחר כך לרבע, כך שנוצר מעין משולש. מגישים עם רוטב חם ואפשר לקשט גם בשוקולד.