קינוח שכבות טבעוני: עוגיות, קרם תמרים, גרעיני רימון


המצרכים:

  • 1 כוס עוגיות טבעוניות, מרוסקות גס או גרנולה או חיטה תפוחה ממותקת
  • ½ כוס גרעיני רימון
  • לקרם בננה:
    3 בננות
    1 כף מיץ לימון
    1 כפית תמצית וניל
    2 כפות סירופ אגבה או אבקת סוכר
  • לקרם תמרים:
    1 מכל סויה בסגנון גבינה לבנה "תנובה"
    ¾ כוס תמרים מגולענים בטמפרטורת החדר או מחוממים במיקרו 20 שניות
    2 כפות סילאן
    ¼ כפית קינמון


אופן ההכנה:

  • מעבירים למעבד מזון את הבננות ומיץ הלימון, ומעבדים לקרם. מוסיפים את תמצית הווניל וסירופ האגבה או אבקת הסוכר ומעבדים לקרם. מעבירים לשקית זילוף (לא חובה).
  • מעבירים למעבד מזון (אין צורך לנקות) את מרכיבי קרם התמרים ומעבדים לקרם חלק.
  • מרכיבים את המנה בשכבות: מחלקים מחצית מכמות העוגיות בין הכוסות, מזלפים מחצית קרם התמרים ומחצית קרם הבננה, ושוב עוגיות, קרם תמרים, קרם בננה. מסיימים בגרעיני הרימון.
  • מגישים או מאחסנים במקרר מכוסה עד ההגשה.