הכתבה נכתבה בשיתוף תנובה
פוקאצ’ה גבינות
החומרים:
- 300 גרם קמח תופח
- ½ חבילה (125 גרם) גבינה לבנה 5% של תנובה
- ½ חבילה (125 גרם) קוטג׳ 5% של תנובה
- 1 ביצה בגודל L
- 100 מ״ל חלב תנובה
- 60 גרם חמאה תנובה מומסת
- 1 כפית מלח
- ½ כפית סוכר
לזילוף:
- שמן זית
- מלח גס
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל־180 מעלות טורבו. מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מעבירים את הבצק לתבנית אפייה משומנת, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מלח גס. מכניסים לתנור ואופים במשך 30 דקות או עד שהפוקצ'ה מזהיבה.
בתיאבון!
הכתבה נכתבה בשיתוף תנובה