לאנץ’ בוקס טורטייה עם חביתה וקוטג’

החומרים:
1 טורטייה
1 ביצה
1 כף קוטג’ תנובה 5%
ירקות ופירות שאוהבים

אופן ההכנה:
טורפים את הביצה בקערה ומבשלים אותה במחבת עם מעט חמאה, שמים מעל החביתה טורטייה, וכשהחביתה עשויה הופכים וצורבים את הצד של הטורטייה.

לאחר 2־3 דקות מוציאים מהמחבת, מורחים קוטג' על גבי החביתה ומגלגלים לרול.

חותכים את הרול לעיגולים ומסדרים בקופסה מחולקת. חותכים ירקות ופירות שאוהבים ומסדרים בקופסה.

בתיאבון!