מיני מאפינס במילוי גבינה עם פירות יער
החומרים:
1 ביצה תנובה בגודל L
3 כפות אבקת סוכר
2 כפות קורנפלור
1 חבילה גבינה לבנה 5% של תנובה
1 כפית תמצית וניל
קליפה מגוררת מלימון אחד
חבילת בצק שמרים עלים מופשר
150 גרם פירות יער חתוכים
חמאה
מעט אבקת סוכר לפיזור מעל
אופן ההכנה:
בקערה טורפים את כל חומרי המלית לתערובת אחידה וחלקה.
פותחים על משטח מקומח בצק שמרים עלים מוכן, וחותכים לריבועים בגודל 10 ס״מ.
משמנים תבנית שקעים, ומניחים ריבוע בצק בכל שקע.
ממלאים במלית הגבינה שהכנו, שמים פירות יער בתוך המלית וסוגרים את קצות הבצק.
מורחים במעט חמאה ואופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות למשך כ־22 דקות או עד הזהבה. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.