החופש הגדול הגיע ואיתו הרעב של הילדים... לפעמים אנחנו בעבודה והם רוצים ׳להכין לבד׳, אם אתם כמוני ומפחדים לתת להם להשתמש בתנור, לבשל או לטגן, או אפילו אם סתם בא לכם לגוון בארוחת הבוקר או הערב במינימום השקעה, הכנתי את המתכון המושלם עבורכם. 

מצרכים:
1 תפוח אדמה מגורד
מלח 
פלפל
1/2 כוס מוצרלה מגורדת

פוטטוסט (צילום: לירון ספיר)
פוטטוסט (צילום: לירון ספיר)

אופן ההכנה:
1. מגרדים את תפוח האדמה וסוחטים היטב את המיץ. 
2. מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר החומרים. 
3. מערבבים טוב עד איחוד. 
4. מעבירים לנייר אפיה ומשטחים עם מזלג לעובי דק.
5. מכניסים לטוסטר.
6. מוציאים כשזה קריספי. 

המתכון המצולם כאן

וזהו. כל כך פשוט וכל כך טעים שלא תאמינו. מינימום מצרכים, מינימום מאמץ ומקסימום משביע!