סלט יווני עם גבינת חלומי
החומרים:
4 עגבניות בשלות חתוכות לפלחים
2 מלפפונים קלופים, פרוסים לפרוסות בעובי 1 ס״מ
⅓ בצל סגול פרוס לטבעות
1 פלפל ירוק קטן פרוס
חופן זיתי קלמטה
3-5 פרוסות גבינת חלומי “פיראוס”
לכבוד יום עוגת הגבינה הבינלאומי: סידרנו לכם מתכונים לקינוחים מושלמים ופשוטים להכנה
מסעדת טנדורי עברה דירה: האם זה השתלם לה ומה גילינו בכתובת החדשה?
לרוטב:
⅓ כוס שמן זית משובח
1 כף חומץ
½ כפית מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את העגבניות, המלפפונים, הבצל הסגול, הפלפל הירוק והזיתים.
מלהיטים מחבת פסים או גריל או מחבת טפלון ומטגנים את החלומי עד הזהבה עמוקה.
ממליחים מעט את הירקות, מוזגים את החומץ ואחריו את השמן ומערבבים. מעבירים לצלחת הגשה שטוחה, מוסיפים את פרוסות החלומי ואוכלים כשעוד חם.
בתיאבון!